Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml

Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml

48,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml

Descrierea produsului

Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml


Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml este un supliment alimentar sub formă de picături pe bază de Vitamina D3 de origine naturală, fară conservanți.
Picăturile conțin vitamina D3 de origine naturală. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului şi fosforului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătații sistemului osos şi a dinților, la menținerea funcției normale a sistemului muscular şi a sistemului imunitar. Ingredientele acestei formule inovatoare, fară conservanți, sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004. Pediakid este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimală în corectarea eventualelor mici dezechilibre nutriționale care pot apărea în perioada de creștere la copii.
Modalitatea de utilizare:
- poate fi administrat pe cale orală pentru a completa alimentația copiilor, începând din momentul diversificării acesteia, direct pe limbă sau cu ajutorul unei lingurițe, sau amestecate într-un aliment semisolid (iaurt), de preferință rece. Formula sa este perfect adaptată consumului atât la bebeluși și copii mici, căt și la copii mari.A se agita înainte de administrare.
- doza recomandată pentru consumul zilnic este de 5 picături administrate într-o singură priză.
- 5 pic = 5 μg vit D ( echivalent a 200 U.I.)
- doza zilnică poate fi ajustată la recomandarea medicului sau farmacistului, șau în cazul consumului simultan de lapte cu adaos de vitamină D3.
- a nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
- se recomandă utilizarea în cure de 1-3 luni şi reluarea acesteia de mai multe ori pe an.
- produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
Ingrediente: ulei dezodorizat de floarea soarelui, aromă naturală de capșună, antioxidant: vitamina E de origine naturală, vitamina D3 de origine naturală (extrasa din lanolină).
Precauții: produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.
Modalitatea de prezentare: Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml.


Livrarea Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml produs de Laboratoarele Ineldea se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml produs de Laboratoarele Ineldea are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Pediakid Vitamina D3 picaturi x 20 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !