Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr

Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr

39,76 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr

Descrierea produsului

COENZIMA  Q10 CU PĂDUCEL  

-comprimate-

Supliment alimentar

COENZIMA Q10 CU PĂDUCEL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular, funcţionarea normală a diferitelor organe (creier, ochi, rinichi) şi reducerea stării de epuizare a organismului.

COENZIMA  Q10 (UBIQUINONA) 
Coenzima Q10 este produsă în organismul uman, fiind prezentă în toate celulele, cele mai mari concentraţii găsindu-se în inimă, creier, ficat şi rinichi. După vârsta de 30 de ani, concentraţia de ubiquinonă începe să scadă, motiv pentru care este necesar un aport suplimentar, care să corecteze deficitul apărut la nivelul ţesuturilor şi organelor.
În organism, coenzima Q10 intervine în ciclul Krebs,  fiind cofactor în procesele oxidative. Ciclul Krebs reprezintă o succesiune de reacţii enzimatice care au ca scop producerea de energie, rezultată în urma proceselor de oxidare care au loc la nivelul mitocondriilor. În urma arderilor celulare rezultă energia necesară pentru funcţionarea normală a organismului. Deficienţa de ubiquinonă produce carenţe energetice la nivelul organelor şi ţesuturilor, ceea ce determină apariţia bolilor. La nivelul miocardului, ţesut în care ubiquinona se găseşte în concentraţii mari, deficitul de energie determină slăbirea inimii şi instalarea  afecţiunilor cardiovasculare. Coenzima Q10 este, de asemenea, un puternic antioxidant, având un rol important în neutralizarea radicalilor liberi din organism.

PĂDUCELUL
Numit şi “doctorul” inimii, Păducelul este un arbust spinos cu flori albe şi fructe de culoare roşie care creşte sub formă de tufişuri în lizierele pădurilor, zona de stepă, deal şi munte, ajungând la altitudini de până la 1400m. Păducelul este răspândit în Europa, Africa de Nord şi Asia de Sud-Vest. În România se găsesc 5 specii de Păducel: Crataegus monogyna, C. oxyacantha, C. pentagyna, C. laevigata şi C. macrocarpa. Scrierile istorice menţionează utilizarea Păducelului atât de către medicul grec Dioscoride, cât şi de biologul şi naturalistul roman Plinius ce Bătrân. De asemenea, Quercetanus medicul regelui Henric al IV-lea întrebuinţa siropul din fructe de Păducel pentru bolile de inimă. În medicina tradiţională românească, planta era utilizată pentru susţinerea sistemului cardiovascular. Păducelul îşi datorează eficienţa complexului de substanţe active, alcătuit din: flavonozide, acizi triterpenici, amine şi taninuri catehice. Se mai numeşte Gherghin, Gheorghinar, Mălaiul-cucului, Mălăeţ, Mălai-moale, Căcădară etc.

Contribuie la

-funcţionarea normală a aparatului cardiovascular prin:
     a.)normalizarea funcţiei cardiace şi a fluxului coronarian,
     b.)menţinerea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac în limite normale,    
     c.)normalizarea tonusului cardiac,
     d.)susţinerea aparatului cardiovascular în perioadele de stres,
-funcţionarea normală a diferitelor organe (creier, ochi, rinichi etc.),
-îmbunătăţirea stării generale şi a rezistenţei organismului,
-reducerea stărilor de oboseală, epuizare şi surmenaj,
-protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. 

Contraindicatii

Intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Vera Farma Coenzima Q10 si Paducel 30cpr.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...