Vitamina D3

Vitamina D3

14,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Vitamina D3

Descrierea produsului

DCI:
Colecalciferol

FORMĂ FARMACEUTICĂ:
Picaturi orale, solutie

PREZENTARE:
Cutie cu un flacon picurator din sticla bruna a 10 ml picaturi orale, solutie

COMPOZIȚIE:
Fiecare mililitru picături orale soluţie (36 picături) conţine colecalciferol 0,45 mg (echivalent cu 18.000 U.I.)

INDICAȚII:
Tratamentul profilactic în cazul în care există un risc crescut de hipovitaminoza D, in  tratamentul profilactic al simptomelor datorate absortiei digestive deficitare a vitaminei D (de exemplu boli cronice intestinale, ciroză biliară, rezecţie gastrointestinală); in tratamentul rahitismului şi osteomalaciei determinate de deficitul de vitamina D si in tratamentul de întreţinere în osteoporoză si in hipoparatiroidie. 

MOD DE ADMINISTRARE:
Copii in primul an de viata, pentru prevenirea rahitismului: 1-2 picaturi pe zi (500-1000 UI pe zi) incepand cu varsta de 1 saptamana pana la 18 luni (pentru copii nascuti la termen, aproximativ 500 UI pe zi; in cazuri speciale, de exemplu copii prematuri, 1000 UI pe zi). In continuare, vitamina D3 este necesara in al doilea an de viata, in special in lunile de iarna.
La adulti, pentru prevenirea osteomalaciei: 1-2 picaturi pe zi (500-1000 UI pe zi); in tratamentul rahitismului si osteomalaciei se administreaza, pana la vindecare, cate 5 picaturi (2500 UI) de 3 ori pe zi. In tratamentul de intretinere in cazul osteoporozei 2-6 picaturi pe zi (1000-3000 UI pe zi).Livrarea Vitamina D3 produs de Biofarm, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Vitamina D3 produs de Biofarm, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Vitamina D3.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !