TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO

TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO

19,50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO

Descrierea produsului

Pentru planificarea sarcinii, este necesara descoperirea aparitiei nivelului cel mai ridicat al LH-ului (Hormon Luteinic) si implicit momentul in care posibilitatea de ovulatie este mai mare.
Cand incepeti testarea
Pentru a decide cand incepeti testarea trebuie sa determinati durata normala a ciclului dvs. menstrual. Durata unui ciclu se considera incepand cu prima zi a menstruatiei pana la urmatoarea menstruatie. Notati prima zi a sangerarii ca fiind ziua 1.
Puteti efectua testul in orice perioada a zilei dar cu aproximatie la aceeasi ora in fiecare zi. Reduceti cantitatea de lichide ingerate cu 2 ore inainte de testare. Testul trebuie efectuat in fiecare zi pe o perioada de 5 zile sau pana cand nivelul LH-ului a fost detectat (testul este pozitiv).
Procedura de testare:
Nu desfaceti testul inainte de a-l folosi!
Colectati urina dumneavoastra intr-un vas curat si uscat. Asigurati-va ca atat testul cat si mostra de urina sunt la temperatura camerei (+18 +30° C).
Introduceti testul in vas pana la nivelul sagetilor indicatoare, timp de 15-20 secunde, apoi asezati-l pe o suprafata plana si uscata. Cititi rezultatul dupa 5 minute dar nu-l interpretati mai tarziu de 7 minute.
Contraindicatii:
Testul de Ovulatie Minut nu este indicat ca metoda contraceptiva si nu este indicata folosirea lui daca ati fost insarcinata recent, sunteti la menopauza, daca aveti sindromul ovarului polichistic sau daca luati anumite medicamente pentru fertilitate.


Livrarea TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO produs de VISION TRADING se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO produs de VISION TRADING are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului TEST OVULATIE MINUT-BANDA 5/CUT+TEST SARCINA PROMO.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !