BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH

BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH

28,35 lei 31,50 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH

Descrierea produsului

Testul de sarcina pe saptamani Barza este un test imunologic pentru detectarea gonadotropinei corionice umane in urina. Este un test de sarcina rapid, usor de efectuat si interpretat, ce se poate realiza in orice moment al zilei.

Numarul de saptamani de sarcina poate fi estimat prin citirea vizuala a testului, in functie de liniile afisate in zonele de testare „1”, „2”, „3” si „4”.

Testul de sarcina pe saptamani Barza are o precizie mai mare de 99%.

Rezultat in 3 minute.

Forma de prezentare: 1 x test de sacina + 20 x servetele umede.Livrarea BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH produs de Blue Cross Bio-Medical,Canada se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH produs de Blue Cross Bio-Medical,Canada are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului BARZA TEST DE SARCINA PE SAPT.+ SERV.INTIME PCH.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !