SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL

SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Seboradin
35,80 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL

Descrierea produsului

Șampon și gel de duș pentru îngrijirea zilnică a oricărui tip de păr, scalp și piele a corpului. Pentru bărbați.

Produsul hidratează pielea și părul, le ameliorează aspectul datorită prezenței plantei peruviene Tara. Guarana energizează, oxigenează pielea și părul, asigură împotriva efectului factorilor externi defavorabili.

Produsul este conceput pentru bărbații activi care apreciază calitatea, eficiența și ușurința în utilizare. Algele marine sporesc și refac echilibrul ionic al pielii; proprietățile lor răcoritoare funcționează chiar și în timpul activității fizice intense, sau la temperaturi ambientale ridicate. Datorită proprietăților hidratante ale Tarei, o plantă peruviană, produsul îmbunătățește aspectul pielii și părului. Guarana energizează și oxigenează corpul și întărește părul. Uleiul Babassu hrănește pielea și părul și protejează împotriva factorilor de mediu nefavorabili. Seboradin Men Sport produce o spumă bogată și lasă un parfum masculin frumos pe piele și pe păr. Utilizarea sistematică a produsului Seboradin Men Sport energizează, hidratează și hrănește pielea. Părul devine puternic, sănătos și strălucitor.

Aplicați pe corpul și pe părul umed, distribuiți și masați până la apariția spumei. Clătiți, repetați operațiunea. Pentru folosire zilnică, în special după efort fizic, împreună cu alte produse din gama Seboradin Men.




Livrarea SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL produs de Seboradin se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL produs de Seboradin are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SEBORADIN MEN SPORT 2 ÎN 1 ȘAMPON ȘI GEL DE DUȘ X 200 mL.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !