Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml

Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml

70,47 lei 78,26 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml

Descrierea produsului

Indicatii


În sezonul rece nasul este mai sensib la frig, la contaminările virale sau bacteriene. O spălare a nasului cu STÉRIMAR® Cupru este atunci necesară.
STÉRIMAR® Cupru, dispozitiv medical, poate fi utilizat de către nou-născuţi, copii şi adulţi.
Datorită microdifuziei, STÉRIMAR® Cupru permite un contact prelungit a soluţiei de apă de mare cu mucoasa nazală şi favorizează o mai bună absorbţie a mineralelor şi oligoelementelor marine.

Mod de Administrare


STÉRIMAR® Cupru se utilizează în cure de 10-15 zile, 2-4 doze pe zi în fiecare nară. STÉRIMAR® Cupru poate fi asociat cu alte tratamente specifice. STÉRIMAR® Cupru poate fi utilizat în siguranţă din orice poziţie. Dispozitivul său anatomic este perfect adaptat atât pentru nările mici ale bebeluşilor cât şi a adulţilor.
1. ridicaţi capacul protector;
2. introduceţi delicat dispozitivul în nară;
3. apăsaţi dispozitivul;
4. lăsaţi să curgă excesul de soluţie împreună cu mucozităţile, apoi suflaţi;
5. spălaţi dispozitivul cu apă şi săpun, clătiţi şi uscaţi.

Mod de Prezentare si Compozitie


Spălarea nasului sensibil la frig şi umiditate.
Soluţie fiziologică cu apă de mare.
Nasul curat este cheia unei bune respiraţii.
Nasul şi mucoasa nazală au un rol important deoarece încălzesc şi umidifică aerul inspirat ca un climatizator. Când este prea uscat sau congestionat nasul nu funcţionează corespunzător. Mai mult, mucozităţile din nas, purtătoare de germeni patogeni sunt adesea sursă de contaminare în sfera O.R.L.
Mai mult decât un ser fiziologic, STÉRIMAR®, produs natural, aduce proprietăţile oligoelementelor marine şi pune experienţa mării şi a oligoelementelor din ea în serviciul nasului sensibil.Livrarea Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml produs de Laboratoarele Fumouze, Franta se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml produs de Laboratoarele Fumouze, Franta are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Sterimar spray nazal cu apa de mare si cupru 100 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !