Spirulina Star 50tab

Spirulina Star 50tab

27,21 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Spirulina Star 50tab

Descrierea produsului

Descriere generala

Cele mai multe dintre dezechilibrele organismului apar ca urmare a nerespectării unor principii de viață sănătoasă. Organismul uman poate fi comparat cu o construcție; prin rutina zilnică contribuim fie la consolidarea sa, fie îi slăbim structura. SPIRULINA STAR este un supliment alimentar ayurvedic ce conţine o combinație unică de Spirulina plantensis şi Withania somnifera, ce ajută la mineralizarea şi vitaminizarea organismului, datorită conținutului bogat de minerale, vitamine și oligoelemente, necesare pentru buna funcţionare a acestuia. SPIRULINA STAR ajută la îmbunătăţirea capacității organismului de a rezista în condiții de efort fizic şi psihic și contribuie la detoxifierea sa, prin efectele antioxidante şi adaptogene ale plantelor din conținutul său, diminuând efectele radicalilor liberi. Substanţele active din plante contribuie la menţinerea capacităţii de autoapărare a organismului şi de adaptare la condiţiile stresante din mediul cotidian. SPIRULINA STAR este utilă persoanelor care au un regim alimentar special (hipocaloric, vegetarian, tineri, vârstnici etc.) pentru menţinerea energiei şi rezistenţei organismului, redând vitalitatea acestuia.

Contribuie:

• la mineralizarea și vitaminizarea organismului;
• la creşterea capacităţii organismului de adaptare la efort fizic şi psihic;
• la detoxifierea organismului și diminuarea efectelor radicalilor liberi;
• la menținerea tonusului general al organismului, ameliorarea stărilor de oboseală și epuizare;
• în perioada de refacere după stări de slăbiciune, ca urmare a efectului revitalizant al plantelor din conținutul său.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: cu 1/2 oră înainte de masă, cel puţin 1 lună, cure de 3 luni.
Copii 7-14 ani: 1-2 tablete pe zi;
Copii peste 14 ani și adulți: 1-2 tablete de 3 ori pe zi.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

INGREDIENTE: Spirulina platensis(Spirulina), Withania somnifera(Ashwagnadha), Guma acacia.Livrarea Spirulina Star 50tab produs de Star Int., Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Spirulina Star 50tab produs de Star Int., Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Spirulina Star 50tab.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !