Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos

Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Lepicol
75,00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Formula Lepicol contine 3 ingrediente vitale:Psyllium Husks, Fructooligozaharide (Prebiotice), Lactobacillus şi Bifidobacteria (Probiotice).

PSYLLIUM HUSKS:Provine din planta psyllium (pătlagină) şi asigură necesarul de fibre al organismului. Psyllium este o fibră care reţine apa şi astfel se conferă volum materiilor reziduale, stimulând activitatea pereţilor intestinali care vor asigura o eliminare rapidă şi uşoară. Fibrele care reţin apa încurajează prezenţa bacteriilor naturale în intestine.
În mod tradiţional, majoritatea fibrelor din alimentaţie provin din tărâţele de grâu, dar pot irita pereţii sensibili ai intestinelor. Din acest motiv, Lepicol foloseşte Psyllium ca sursă principală de fibre. Acesta nu numai că absoarbe o cantitate de lichid de câteva ori mai mare decat propriul volum, dar mult mai important este faptul că, atunci când se absoarbe apa, se formează un gel care permite o eliminare uşoară a resturilor din organism, prin intermediul colonului.
Psyllium-ul nu este abraziv, deci este ideal pentru colonul cu pereţi sensibili. Psyllium-ul din Lepicol este 98% pur şi este folosit în cel mai înalt grad.

Mai multe fibre?
Diferitele tipuri de fibre din alimentaţie pot avea un efect sinergetic şi completează efectul fibrei Psyllium din Lepicol.
Majoritatea legumelor, lintea şi majoritatea fructelor (caisele uscate sunt foarte bune!)-toate acestea sunt importante surse de fibre. Variaţia fibrelor din alimentaţia zilnică trebuie să devină un obicei.
FRUCTO-OLIGOZAHARIDELE (Prebiotice)
Acest ingredient este obţinut în mod natural şi se găseşte în legume cum ar fi sparanghel, barbacaprei, praz, ceapă şi usturoi. De asemenea se găsete în cantitate mare în anghinare, care este sursa principală. Folosind un supliment cum este Lepicol-ul, ne asigurăm necesarul de prebiotice al organismului, necesar ce nu poate fi asigurat doar de dieta normală.
Fructo-oligozaharidele din Lepicol sunt 100% vegetale.
Stimularea bacteriei “bifidus”
Numeroase studii din SUA şi Japonia arată că fructo-oligozaharidele îmbunătăţesc flora intestinală şi sporesc numărul bifidobacteriilor.
Acest ingredient este obţinut în mod natural şi se găseşte în legume cum ar fi sparanghel, barbacaprei, praz, ceapă şi usturoi. De asemenea se găseşte în cantitate mare în anghinare, care este sursa principală. Folosind un supliment cum este Lepicol-ul, ne asigurăm necesarul de prebiotice al organismului, necesar ce nu poate fi asigurat doar de dieta normală.
Fructo-oligozaharidele din Lepicol sunt 100%
vegetale.
Stimularea bacteriei “bifidus”
Numeroase studii din SUA şi Japonia arată că fructo-oligozaharidele îmbunătăţesc flora intestinală şi sporesc numărul bifidobacteriilor.

Flacon cu 180 grame de pulbere.

Contraindicatii
Mod de Administrare


Lepicol se prezintă sub formă de coji şi se amestecă cu apă sau suc de fructe. Lepicol nu conţine gluten, zahăr, lactate(lapte), aditivi.

Adulti: 10 g ( 2 lingurite ) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.

Copii si tineri: 5 g ( 1 lingurita ) de 2 ori pe zi cu apa sau suc de fructe.

Sub 11 ani pentru administrarea acestui produs este necesar sfatul medicului.

La fiecare 5g de pulbere este necesar consumul a minim 250 ml de lichid.

A se administra inainte de masa cu 25-30 minute.

A se agita flaconul inainte de administrare pentru ca toate ingredientele sa fie amestecate.

Indicatii


Lepicol a fost creat pentru a ajuta la menţinerea unui colon sănătos, într-un mod natural. Pentru a se obţine acest lucru, in formula Lepicol s-au inclus 3
ingrediente vitale:Psyllium Husks, Fructooligozaharide
(Prebiotice),
Lactobacillus şi Bifidobacteria
(Probiotice).
Toate aceste ingrediente provin exclusiv din surse vegetale. Ele acţionează blând şi nu sunt absorbite de organism. Deci Lepicol este potrivit uzului regulat de zi cu zi.LEPICOL este un supliment alimentar sub forma de pulbere care contine un amestec de trei ingrediente pentru intestine: fibre Psyllium, bacterii de tip acidophilus si bifidus si fructo-oligozaharide.
Fibrele Psyllium ajuta la formarea scaunului si la regularizarea traficului intestinal, in timp ce bacteriile imbunatatesc starea de sanatate a intestinului in special prin abilitatea lor de a tine sub control Candida Albicans. Fructo-oligozaharidele sunt o forma de zahar care hranesc flora bacteriana a intestinului.


Efectul simbiotic
Studiile au confirmat că bacteria Lactobacillus şi fructooligozaharidele au un efect mult mai protector pentru colon atunci când sunt luate împreună. Acesta este cunoscut ca fiind efectul simbiotic.

Diabetici
Nici unul din ingredientele Lepicol nu este absorbit de organism( ele stau în sistemul digestiv) şi sunt potrivite consumului zilnic. Fibrele care reţin apa, aşa cum sunt cele din Lepicol, pot fi în beneficiul diabeticilor, din mai multe motive - unul ar fi acela că zahărul din fibre nu este absorbit de organism. Persoanele diabetice care iau Lepicol trebuie să discute acest lucru cu medicul lor, deoarece este important în menţinerea nivelului zahărului din organism.

Sarcină
Lepicol poate fi folosit şi de către femeile insărcinate sau care alăptează. În orice caz, suntem siguri că veţi cere sfatul medicului Dvs. despre toate aspectele alimentaţiei din timpul sarcinii. Este recomandată administrarea unui complex de multivitamine şi minerale care conţin acid folic.

O inimă sănătoasă
Lepicol vă poate ajuta şi în menţinerea sănătăţii inimii! Studii din SUA şi Europa au arătat că, atunci când sunt corelate cu o dietă săracă in colesterol şi grăsimi saturate, fibrele din Psyllium pot ajuta la menţinerea sănătăţii inimii.

Antibioticele
Conţinutul de probiotice din Lepicol este potrivit pentru consumul în timpul/ după tratamentul cu antibiotice.

Detoxifierea
Datorită proprietăţii de curăţare, Lepicol este ideal în curele de dezintoxicare.


Livrarea Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos produs de Lepicol se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos produs de Lepicol are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Lepicol pentru mentinerea unui colon sanatos.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !