Somni Spray x 20ml

Somni Spray x 20ml

67,60 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Somni Spray x 20ml

Descrierea produsului

Învinge insomniaSomni X spray începe să acționeze dupa numai 5 minute!

 

Somni X spray  se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină, dezvoltat conform unei tehnologii italiene brevetate. Substanța activă din  Somni X spray este Melatonina– care este un regulator natural al somnului și care a câștigat popularitate ca „hormonul somnului”.

Somni X spray  are un efect de până la 4 ori mai puternic și de până la 3 ori mai rapid în comparație cu alte produse care conțin melatonină pentru administrare orală.   

Prin administrarea melatoninei sub formă de spray, prin pulverizare sublinguală,  trecerea melatoninei prin ficat este evitată și substanța ajunge direct la centrii nervoși responsabili pentru somn.

Somni X se prezintă sub formă de spray cu pulverizare extrafină pentru administrare sublinguală și cu acțiune rapidă datorita modului de administrare. Absorbția Melatoninei,  pe care o conține Somni X spray, începe în primele 5 minute după și se absoarbe de până la 4 ori mai rapid datorita înaltei concentrații. Somni X spray pentru administrare sublinguală este foarte convenabil pentru o dozare precisă în funcție de nevoile individuale ale organismului, fiecare pulverizare nouă asigură exact 1 mg Melatonină. Un spray Somni X asigură 100 aplicații (pulverizări).

Administrarea Somni X  este foarte convenabilă atât în cazul unor probleme cu somnul, cât și în cazul trezirilor nocturne pentru reluarea somnului rapid.

Somni X spray nu duce la dependența și nu are efecte nedorite cunoscute și se poate administra pentru o perioada indelungată.

Administrarea  Somni X spray nu duce la somnolența de dimineața și disconfort. 

 

 de până la 4 ori mai puternic*

 de până la 3 ori mai rapid*

 începe să acțoneze după numai 5 minute de la administrare*

*în comparație cu alte produse pentru somn sub formă de capsulă (care conțin Melatonina) – Studiu clinic farmacocinetic realizat pe un grup de voluntari sănătoși de la policlinica Pavia din Italia. Raport intern MDB2012N1

 

SOMNI X spray 20 ml.

Supliment alimentar cu melatonină, dezvoltat pentru administrare sublinguală, conform unei tehnologii italiene brevetate, prezentat sub formă de spray cu pulverizare extrafină.

Indicații:

Produsul conține Melatonină, care:

 contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi (efectul benefic se obține în condițiile unui consum de 1 mg.de melatonină înainte de culcare);

 contribuie la atenuarea tulburărilor de somn (efectul benefic se obține în condițiile consumului unei doze minime de 0,5 mg administrate înainte de culcare (în prima zi de călătorie și în următoarele câteva zile după sosirea la destinție).

 

Compoziția produsului pentru 1 / 2 / 3 / pulverizări:

Melatonină -  0,124 g* /  0.248 g* / 0.372 g*

Ingrediente:apă, emulsifiant: polisorbat 80; agent de îngroșare: glicerol; trigliceride cu catenă medie, antioxidant: palmitat de ascorbil, melatonină, aroma naturală de lămâie, conservant: sorbat de potasiu, corector de aciditate: acid citric, îndulcitor: sucraloza.

*1 mg. pe aplicație

 

Mod de utilizare:

1-3 pulverizări pe zi, sublingual, înainte de culcare. Dozarea este în funcție de nevoile individuale.

Fiecare pulverizare, echivalentă cu 0,2 ml produs, asigură 1 mg melatonină. A se agita înainte de folosire!

 

Atenționări: 

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viața sănătos. Folosirea produsului de către femeile însărcinate sau de către copii se poate face numai la recomandarea medicului; Produsul poate afecta reflexele conducătorilor auto și ale persoanele care manipulează utilaje în primele 5 ore de la administrare.

A se agita înainte de folosire. Eventualele modificări de gust și culoare nu afectează calitatea și eficacitatea produsului. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în maxim 1 luna.

Numele produsului : Somni X 20 ml
Livrarea Somni Spray x 20ml produs de Farma-Derma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Somni Spray x 20ml produs de Farma-Derma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Somni Spray x 20ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !