Akoneuro X 20 Cpr Film

Akoneuro X 20 Cpr Film

49,90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Akoneuro X 20 Cpr Film

Descrierea produsului


Akoneuro X 20 Cpr Film 

Beneficii:

  1. susține sistemul nervos
  2. compoziție unică de uridină 50 mg și acid alfalipoic 400 mg într-o singură tabletă.
  3. util în dureri lombare, probleme de memorie și concentrare precum și în neuropatii
  4. protecție completă împotriva stresului oxidativ

Susține sistemul nervos*

*Acțiunea de a susține buna funcționare a sistemului nervos rezultă din conținutul de vitamine B1, B2, B3 și B6.


Combinație unică de ingrediente:

• Acid alfa-lipoic

• Uridină

• Seleniu

• Vitaminele E, B1, B2, B3, B5, B6


Monofosfat de uridina:

Date generale

Uridina este o nucleotida care susține sinteza membranelor celulare și funcția cognitivă prin acțiune directă la nivelul sistemului nervos. Este una dintre cele patru componente de baza ale acidului ribonucleic (ARN) și susține îmbunătățirea funcției sinaptice cerebrale.

 Acțiune

• susținerea memoriei pe termen scurt și lung, a atenției, a stării emoționale, a concentrării, a motivației, a controlului mișcărilor și a tonusului muscular

• oferă suport în formarea conexiunilor sinaptice de la nivelul neuronilor

• favorizează sinteză fosfolipidelor din membranele celulare; are acțiune sinergica împreună cu acizii grași Omega-3 (DHA) și cu sursele de colină (de ex.: alfa GPC)

• menține sinteză normală a neurotransmițătorilor acetilcolină și dopamină menținerea structurii și a funcțiilor hepatice normale

• menținerea funcției cardiace normale prin favorizarea exercitării unei acțiuni cardioprotectoare rapide în ischemie (uridina susține blocarea canalelor de potasiu din mitocondrii)

Acid alfa-lipoic

Date generale

Acidul alfa lipoic, cunoscut și că acid tioctic, este un antioxidant care poate fi solubil atât în apă, dar și în grăsimi. Din această cauza, el pătrunde cu ușurință prin membrana celulară și prin barieră hemato-encefalica, protejând toate celulele organismului, inclusiv neuronii, de acțiunea radicalilor liberi.

Acțiune

Acidul alfa lipoic este implicat în producția de energie la nivelul fiecărei celule, favorizând metabolismul celular al glucozei, ajută la menținerea unor valori optime ale vitaminei E și C în sânge, promovează producția de coenzima Q10 și glutation în organism.

Direcții

Diabet și complicațiile asociate acestuia: conform studiilor de specialitate, administrarea de acid alfa lipoic susține reducerea glicemiei în cazul persoanelor cu diabet. Acidul alfa lipoic este folosit de mai mulți ani pentru a reduce senzațiile de arsura, mâncărime și amorțeală pe care le au persoanele cu neuropatie diabetică, o complicație a diabetului cauzată de degradarea nervilor periferici, sub efectul excesului de glucoză în sânge.

AVC și demență: datorită capacității lui de a pătrunde prin membrană hemato-encefalica și de a ajunge până la nivelul creierului, acidul alfa lipoic prezintă interes în calitate de substanță protectoare a neuronilor în afecțiuni ale creierului, cum este demență. Această se crede că are, printre principale cauze, distrugerea neuronilor sub efectul radicalilor liberi. În cazul unui AVC ischemic, studiile de specialitate se axează pe verificarea capacității acestui antioxidant de a proteja neuronii, din apropierea zonei afectate, de efectele toxice ale glutamatului.

Prezentare: Cutie cu 20 cpr film


Livrarea Akoneuro X 20 Cpr Film produs de Cosmetic Plant se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Akoneuro X 20 Cpr Film produs de Cosmetic Plant are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Akoneuro X 20 Cpr Film.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !