SILICIU VEGETAL 60CPS

SILICIU VEGETAL 60CPS

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DVR Pharm
41,85 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SILICIU VEGETAL 60CPS

Descrierea produsului

Siliciu Vegetal este un produs care conține siliciu biologic, natural, asimilabil de către organismul uman. Siliciu Vegetal ajută la menținerea și redobândirea sănătății și flexibilității articulațiilor, ajută la menținerea tinereții pielii, previne și combate osteoporoza. Extractul de coada calului, din care se obține acest produs, este și un foarte bun diuretic, ajutând la eliminarea surplusului de apă din țesuturi, prevenind formarea calculilor renali.



Compoziție Siliciu Vegetal: Pulbere din părți aeriene de Coada calului (Equisetum arvense) – 150 mg, extract hidroalcoolic din părți aeriene de Coada calului (Equisetum arvense) cu min. 7% siliciu – 150 mg. Capsulă tare de gelatină – 100mg.

Mod de administrare: Câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi.

Acțiuni:

 susține asimilarea normală a calciului;
 susține refacerea țesutului osos distrus, susține producția normală de colagen;
 contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive;
 facilitează refacerea tendoanelor;
 permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejează în timpul efortului;
contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos și al articulațiilor;
contribuie la menținerea sănătății vaselor de sânge;
permite menținerea acidității normale la nivel gastric.
Are rol benefic în:

  exfolierea și slăbirea unghiilor, slăbirea firului de păr
  retenție de lichide în organism (umflarea mâinilor și a picioarelor)
  bolile autoimune (colagenoze, lupus eritematos, sclerodermie etc.)
  boli de piele (psoriazis, acnee, eczemă alergică)
 lipsa de calciu
 ateroscleroza, arterita
 accident vascular (prevenire și combaterea sechelelor)
colesterol mărit
 rupturi musculare, luxații, ruperi de ligament
 osteoporoză
reumatism (artroza, artrita și poliartrita reumatoidă, psoriazica etc.)
 afecțiuni virale (hepatita, gripa, papilomatoza etc.)
arsuri, opăreli, arsuri după expunerea la radiații
 intoxicații cu aluminiu
menținerea și redobândirea sănătății și flexibilității articulațiilor
 

Siliciul este unul dintre elementele de bază în construirea corpului nostru, fiind însă adesea deficitar. Toate țesuturile elastice care intră în compoziția oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sânge sunt constituite dintr-o adevarată matrice de siliciu, de care sunt fixate apoi celelalte elemente. Odată ce un os a fost rupt, o porțiune de piele a fost tăiată sau arsă ori pereții unui vas de sânge au fost lezați, siliciul este unul dintre factorii esențiali în reconstrucția acestora. Apoi, tinerețea pielii, vigoarea firelor de păr și a unghiilor, sănătatea smalțului dinților este determinată tot de prezența siliciului.

Siliciul are, de asemenea, un rol esențial în funcționarea sistemului imunitar. La persoanele cu un stil de viață nesănătos, concentrația de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar odată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporțională.

Organismul uman are capacitatea de asimila DOAR siliciul aflat în formă biologică. Siliciul biologic este tot mai greu de găsit în hrana chimizată și rafinată a omului modern.

DIFERENȚA dintre BIOSILICIU și alte forme de SILICIU:
Doar siliciul biologic poate fi asimilat de către organismul uman, având efecte benefice.

Oamenii de știință, cum ar fi cercetătorul francez Loic Le Ribault, au studiat zeci de ani pentru a afla cum se transformă siliciul mineral în siliciul biologic. Ei au aflat că doar foarte puține bacterii, câteva alge și câteva plante inferioare sunt capabile să asimileze siliciul din sol, toate celelalte organisme fiind dependente de capacitatea acestora de a metaboliza acest mineral. Din păcate, alimentația contemporană, conține foarte puțin siliciu organic.

DEFICITUL DE SILICIU ÎN ORGANISM:
Privarea de siliciu organic duce, în timp, la apariția unor tulburări și afecțiuni extrem de diverse, primul simptom fiind incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul și magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată și îmbătrânește prematur, pierzându-și elasticitatea și fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum ar fi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele și articulațiile sunt slăbite și devin vulnerabile la boli datorită lipsei de siliciu. În ultimă instanță apar bolile cardiovasculare și cele ale aparatului respirator (bronșită, astm).

Precauții: Se va administra cu prudență femeilor însărcinate și care ală

ptează. Produsul este diuretic – se va asigura o hidratare corespunzatoare.

Contraindicații: Edem cardio-renal, litiază renală.

Prezentare: Flacon cu 60 capsule




Livrarea SILICIU VEGETAL 60CPS produs de DVR Pharm se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SILICIU VEGETAL 60CPS produs de DVR Pharm are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SILICIU VEGETAL 60CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !