SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML

SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Seboradin
43,60 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML

Descrierea produsului

Se recomandă folosirea preparatului pentru a elimina păduchii și lindinii.

Seboradin MED Tratament împotriva păduchilor și lindinilor se folosește atât pentru combaterea păduchilor, cât și drept preparat preventiv în perioadele de risc mărit de infestare. Produs medical.

  • Extractele inhibă procesul de creare a cochiliei păduchelui, ceea ce împiedică formarea lui.
  • Oțetul de mere protejează părul împotriva lipirii linidinilor și facilitează îndepărtarea lor prin pieptănare.
  • Mirosul de usturoi îndepărtează și înăbușă păduchii.
  • Azadirachta indica mărește rezistența pielii la acțiunea paraziților și protejează împotriva mușcăturilor, are efect de inhibare.
  • Efciența mecanică a acțiunii a fost majorată prin adăugarea uleiului de andiroba și uleiului de arbore de ceai. Uleiul de andiroba calmează iritațiile și mâncărimea pielii cauzate de mușcăturile păduchilor. Gustul său amar descurajează efcient păduchii.
  • Uleiul de arbore de ceai, prin aroma sa intensă, descurajează efcient păduchii, este una dintre cele mai efciente substanțe dezinfectante naturale.


Utilizare:

Lăsați produsul pe păr pentru aproximativ 10 minute. Clătiți, repetați acțiunea. După 10 minute de la a doua șamponare, clătiți și pieptănați bine părul cu pieptănul special.

Șamponul poate fi folosit atât preventiv cât și în scopul clătirii compresei Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor. Pentru a evita recidivele, în perioada de expunere crescută la infestare, trebuie folosită în mod sistematic loțiunea Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor.

Șamponul întărește efectul loțiunii, iar dacă este folosit după compresă, curăță părul și scalpul. În cazul recidivării infestării, trebuie folosită compresa Seboradin Med Tratament împotriva păduchilor și a lindinilor.

Utilizare în condiții de siguranță
Livrarea SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML produs de Seboradin se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML produs de Seboradin are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SEBORADIN MED SPRAY PENTRU TRATAMENTUL PĂDUCHILOR ȘI LINDINILOR X 100ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...