SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML

SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Seboradin
64,80 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML

Descrierea produsului

Pトビ slab, cu tendinネ崙 de cトヅere ネ冓 rトビit, pトビ ce necesitト テョntトビire ネ冓 hrトハire. Tratamentul cu celule stem vegetale stimuleazト creネ冲erea din nou a pトビului. Pentru fecare tip de pトビ. Pトビul devine puternic ネ冓 strトネucitor, mai rezistent la deteriorare, mai uネ冩r de pieptトハat. Este mai bogat, mai puternic ネ冓 mai rezistent la deteriorare. Cトヅerea pトビului se diminueazト vizibil.

Celulele stem reprezintト unicul tip de celule テョn organism, care au capacitatea de a se reテョnnoi. テ始 tratamentul Seboradin FitoCell au fost utilizate celule stem inovatoare, din plante, PhytoCellTecTM Malus Domestica, provenite din mトビ elveネ嬖an. Testele ネ冲iinネ嬖fce au constatat cト inャVenネ嫺azト テョn condiネ嬖i de siguranネ崙 ネ冓 pozitiv celulele stem umane, テョntテ「rziind procesul de テョmbトフrテ「nire. Folosirea celulelor stem din plante テョn tratamentul pentru pトビ face ca acesta sト devinト bogat, gros, puternic, rezistent la deteriorare, sト creascト mai repede ネ冓 sト fe mai elastic. Tratamentul テョntテ「rzie ネ冓 niveleazト テョmbトフrテ「nirea pトビului prin protejarea longevitトκ嬖i celulelor stem umane aャBte テョn foliculul de pトビ

Preparat de generaネ嬖e nouト, conネ嬖ne extract din celule stem vegetale PhytoCellTecTM Malus Domestica 窶 stimuleazト creネ冲erea pトビului, テョntテ「rzie procesul de テョmbトフrテ「nire al acestuia.

  • Biotina inhibト pierderea pトビului ネ冓 stimuleazト creネ冲erea unor fire noi.
  • Extractul din cicoare energizeazト scalpul ネ冓 pトビul, protejeazト テョmpotriva acネ嬖unii distructive a radicalilor liberi, este inhibitor al enzimei 5-alfa reductazト responsabile pentru alopecia androgenicト.
  • Extractul din alge roネ冓i, datoritト conネ嬖nutului mare de zinc, calciu ネ冓 magneziu, conferト forネ崙 pトビului, previne ruperea ネ冓 cトヅerea excesivト a acestuia.
  • Uleiul de nuci braziliene reprezintト o sursト excelentト de vitaminト F (NNKT), creeazト o barierト de protecネ嬖e pentru lipidele aャBte テョn pトビ, are acネ嬖une reparatorie ネ冓 de reconstrucネ嬖e.
  • D-Panthenol conferト elasticitate, volum, previne テョnfoierea pトビului.
Prezentare: 200 ml
Livrarea SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML produs de Seboradin se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML produs de Seboradin are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SEBORADIN FITOCELL ネ連MPON X 200ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...