Pompa nr.9 (Piriforma)

Pompa nr.9 (Piriforma)

15,97 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Pompa nr.9 (Piriforma)

Descrierea produsului

Pompa nr.9 (Piriforma)

Pompa nr 9 Piriforma din cauciuc 150ml 

Para auriculară ar trebui folosită doar de personalul medical (doctor sau asistent). Acest produs în cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. Lichidul din pară trebuie sa aibă aproximativ aceeaşi temperatură cu corpul.

Dacă orice parte componentă se deteriorează sau este deteriorată aruncaţi produsul cu totul. Înainte de prima folosire ca şi apoi după folosirea parei spălaţi şi sterilizaţi în apă clocotită. Asiguraţi-vă că apa acoperă în întregime produsul.

Mod de folosire: Pompa nr 9 - articol medical indicat in curatarea urechilor de apa, clei, ceara, pentru bebelusi, copii, adulti, caini, pisici, dar si pentru curatarea nasului ( mucozitati ) la bebelusi, copii, adulti.

Introduceti cu delicatete varful moale in nas sau ureche si indepartati secretiile nazale, apa sau ceara prin aspiratie.

Marimile 2 si 7 sunt pentru copii,iar marimile 9 si 11 pentru adulti.

Capacitate 150 mlLivrarea Pompa nr.9 (Piriforma) produs de FL Medical se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Pompa nr.9 (Piriforma) produs de FL Medical are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Pompa nr.9 (Piriforma).

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !