Memo on 50tab

Memo on 50tab

33,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Memo on 50tab

Descrierea produsului

Descriere generala

Datorită complexității sale creierul uman ascunde încă foarte multe secrete. De fiecare dată când s-a crezut că nimic nou nu mai poate fi descoperit, creierul uman și-a mai dezvaluit unul din numeroasele sale mistere. O însuşire mereu uimitoare a creierului este puterea sa de a reţine informaţii, numită memorie. Când aceasta funcţionează optim, omul are un sporit grad de conştientizare, forţă de focalizare şi atenţie. Suplimentul alimentar MEMO ON este un adjuvant natural al memoriei, obținut din plante și extracte de plante ayurvedice, ce contribuie la desfășurarea normală a funcţiilor psihice și îmbunătățește capacitatea de acumulare, fixare și redare a informațiilor, mărind performanțele intelectuale. MEMO ON diminuează efectele oboselii mentale, epuizării nervoase și stresului, redă încrederea și optimismul. MEMO ON ajută deopotrivă tinerii, care depun un efort intelectual susţinut (şcolari, studenţi), dar şi persoanele vârstnice, acesta putând fi folosit ca adjuvant în terapia sistemului nervos. 

Contribuie:

• la desfășurarea normală a funcțiilor psihice;
• la îmbunătățirea capacității de acumulare, fixare și redare a informațiilor;
• la creșterea performanțelor intelectuale;
• la îmbunătățirea tonusului prin diminuarea efectelor oboselii mentale, a epuizării nervoase și stresului, conferind limpezime și claritate.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: cu ½ oră înainte de masă sau la 1 oră după mesele principale, dar nu mai târziu de ora 18.00.
Copii 7-14 ani: 1-2 tablete pe zi;
Copii peste 14 ani și adulţi: 1 tabletă de 2-3 ori pe zi, minim o lună, cure de 3 luni.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor. 

INGREDIENTE: Bacopa monnieri(Brahmi), Convolvulus pluricaulis(Shankhpushpi), Glycyrrhiza glabra(Lemn dulce), Emblica officinalis(Amla), Ocimum sanctum(Busuioc), Yashad bhasm(Zinc organic), Celastrus paniculatus(Jyotishmati), Guma acacia.Livrarea Memo on 50tab produs de Star Int., Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Memo on 50tab produs de Star Int., Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Memo on 50tab.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !