Hepatic stem 60 cps

Hepatic stem 60 cps

66,74 lei
 • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Hepatic stem 60 cps

Descrierea produsului

Descriere generala

Hepatic Stem asociază Alga AFA cu extractul de Armurariu şi extractul de Ganoderma, precum şi cu Ciocoare, Anghinare, Spirulină şi Chlorella. Această formulă complexă şi completă stimulează regenerarea celulelor hepatice, împiedicând fibrozarea ficatului. În plus, Hepatic STEM stimulează capacitatea naturală a organismului de a lupta cu viruşii hepatici.

Contribuie la:

 • stimularea producţiei de celule stem adulte

  • stimulează producţia de celule stem din măduva spinării, în timp ce polizaharidele din compoziţie determină migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulară a ficatului

 • scăderea nivelului transaminazelor

  • contribuie la întărirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice

 • foritificarea şi modularea sistemului imunitar

  • stimulează producerea de interferon

  • stimulează activitatea macrofagelor, a celulelor T şi NK, care au rolul de a identifica şi elimina celulele canceroase şi a factorului de necroză tumorală

 • drenor hepato-biliar

 • protejarea capacităţii ficatului în afecţiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool

 • menţinerea structurii normale a ficatului, prevenind apariţia proceselor de fibrozare

Indicaţii (în baza studiilor ştiințifice recunoscute internaţional)

Plantele din compoziţia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

 • hepatita virala A

 • hepatita virala B

 • hepatita virala C

 • hepatita la alcoolici

 • steatoză hepatică

 • hepatite evolutive în general

Extractul de Armuraiu este considerat în momentul de faţă cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului şi protejarea acestuia de acţiunea infecţiilor virale, alcoolice sau de altă natură. Acţiunea sa se datorează unui complex de flavonoide, substanţe naturale cu efecte terapeutice demonstrate în cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum şi în cazul cirozei hepatice.

Alga AFA, stimulând producţia de celule stem, este un real ajutor bolnavilor care suferă de diverse forme de hepatite sau ciroze. În cadrul testului AMES (cel care măsoară potenţialul mutagen al compuşilor chimici) s-a demonstrat că alga AFA are rol protector, prevenind mutaţiile. În plus alga AFA stimulează producţia de enzime digestive, ajutând în acest mod atât funcţiile stomacului, cât şi pancreasului şi, mai ales, ficatului.

Alga AFA, originară din lacul Klamath, SUA, conţine una din cele mai echilibrate şi complexe formule de nutrienţi: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esenţiale şi 11 pigmenţi naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor şi coenzimelor. Pigmenţii verzi şi albaştri existenţi în Alga AFA sunt cei care stimulează producţia de celule stem, acestea având proprietatea de a se auto-multiplica şi crea orice ţesut sau organ din corpul uman.

Cicoarea ajută în afecţiunile hepato-biliare. Datorită principiilor amare pe care le conţine, cicoarea stimulează secreţia de bilă şi funcţiile hepatice, de aceea este benefică în caz de hepatită, dischinezie biliară sau colici biliari.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum şi la protejarea şi regenerarea acestuia, fiind totodată un remediu eficient în afecţiunile hepatice. Ajută la ameliorarea durerilor în abdomen, estompează stările de greaţă, ajută ficatul să revină la volumul normal, creşte rezistenţa la efort.

Spirulina protejează ficatul şi previne deteriorarea acestuia determinată de toxina denumită carbon tetraclorid. Spirulina este un puternic antioxidant, ajutând la eliminarea metalelor grele. În plus, ajută la combaterea celulelor cancerigene şi la regenerarea ficatului.

Chlorella, datorită clorofilei şi numeroşilor nutrienţi, are un spectru mare de acţiune. Prin acţiunea sa puternic detoxifiantă, ajută la eliminarea toxinelor din ficat şi determină stimularea funcţiei hepatice. Studiile au demonstrat că acţionează eficient împotriva uraniului, mercurului, plumbului.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Alga AFA (Aphanizomenon phlos-aquae) ………….………………… 87 mg

 • Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1…………………….……87 mg

 • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1………………..……………87 mg

 • Anghinare (Cynara scolymus) ……………………….…...……………26 mg

 • Cicoare (Cichorium intybus) ………………………….……………….26 mg

 • Spirulină (Spirulina maxima) …………………………………………..17 mg

 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) …………..........................…………17 mg

Administrare: de regulă, se iau câte 1-2 capsule, de 3 ori pe zi

Precauţii: a se administra cu prudenţă copiilor, precum şi femeilor însărcinate sau care alăptează

Contraindicaţii: edeme cardio-renale, ciroză hepatică decompensată, colestază. A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicaţie antihipertensivă, diuretice.
Livrarea Hepatic stem 60 cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Hepatic stem 60 cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Hepatic stem 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie

Stoptoxin Forte x 30 cps Stoptoxin Forte x 30 cps

81,51 lei 85,51 lei

DRENOHEPAT 40CPS DRENOHEPAT 40CPS

32,74 lei

Livecom Livecom

28,04 lei 31,54 lei

Heparot 30cps Heparot 30cps

23,68 lei