Hepastim x 40 cps

Hepastim x 40 cps

17,29 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Hepastim x 40 cps

Descrierea produsului

Hepastim x 40 cps

Compoziție: o capsulă conţine 290,00 mg pulbere fruct de cătină degresat (Hippophae fructus), 55,00 mg pulbere din fruct de armurariu (Cardui marianae fructus), 55,00 mg extract de anghinare (Cynara scolymus), 1,74 mg ulei volatil de rozmarin (Rosmarini aetheroleum), 1,16 mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum) şi excipienţi (lactoză, amidon, aerosil, polivinilpirolidonă K30, stearat de magneziu, talc) până la 580,00 mg.

Acţiune: protejează şi stimulează procesul de regenerare a celulei hepatice; contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice; posedă acţiune detoxifiantă şi antioxidantă (de câteva ori mai puternică comparativ cu vitamina E, induce creşterea activităţii superoxid dismutazei - SOD); colagog-coleretică (de stimulare a fluxului biliar şi de îmbunătăţire a digestiei grăsimilor); antiinflamatorie; hipolipemiantă; cu rol important în procesul de echilibrare a sistemului imunitar.
Recomandări: asigură aportul de substanţe bioactive care furnizează nutrienţi esenţiali necesari regimului igieno-dietetic persoanelor cu afecţiuni hepato-biliare cronice, persoanelor dependente de alcool şi droguri sau celor care trăiesc sau activează în zone poluate; pentru diminuarea efectelor negative ce pot să apară în tratamentele medicamentoase de lungă durată (se realizează o dietă cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ pentru eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice). 
Este adjuvant valoros în hepatită cronică, ciroză, insuficienţă hepatică, steatoză hepatică, icter, angiocolite, afecţiuni inflamatorii şi de motilitate ale vezicii biliare, în tratamentul hepatitei C şi a cancerului hepatic, alte neoplazii, în perioada tratamentelor chimioterapice şi radioterapice (favorizează detoxifierea şi eliminarea produşilor de degradare metabolică rezultaţi); în dislipidemii, ateroscleroză; constipaţie cronică, indigestii, toxiinfecţii alimentare; alergii cronice la substanţe chimice şi alergeni din mediul înconjurător.

Mod de administrare: Câte 1 - 2 capsule de 3 ori pe zi cu 15 minute înainte de mesele principale, în funcţie de afecţiune sau la recomandarea medicului. Se poate administra în cure prelungite (3 luni).

Forma de prezentare: cutie pliantă  conţinând 40 de capsule (4 blistere; 10 capsule/blister) sau 20 de capsule (2 blistere; 10 capsule/blister) şi recomandări de utilizare.

Produsul conţine lactoză!

Hepastim x 40 cps
 Livrarea Hepastim x 40 cps produs de Hofigal,Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Hepastim x 40 cps produs de Hofigal,Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Hepastim x 40 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !