Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord

Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord

62.00 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord

Descrierea produsului

Super Bio-Quinona Q10  30 mg
Prezența constanta pe piață europeană de peste 20 de ani
Conține coenzima Q10 pură, sub formă de ubiquinona
Q10 împreună cu vitamina C care contribuie la metabolismul energetic normal și la reducerea oboselii și extenuării
Amestecul unic de ulei vegetal ce provine de la ferme sustenabile și coenzima Q10, oferă o înaltă biodisponibilitate care a fost dovedită
Fabricat in Danemarca sub control farmaceutic

Compoziție:
1 capsula conține:       
Coenzima Q10 (ubiquinona) 30 mg
dizolvată în ulei vegetal
Vitamina C (31% din Doza Zilnică Recomandată) 25 mg
Forma farmaceutică: Capsule moi

Administrare:
1 capsula pe zi. La nevoie 2-3 capsule/zi sau după recomandarea medicului.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.
Înghițiți capsula întreagă, de preferat în timpul mesei sau după masă.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Informații utile:
Prefixul Bio nu se referă la proveniența din sistemul de agricultură ecologică, ci la biodisponibilitatea produsului.

Ingrediente:
Ulei de palmier, gelatină, glicerol, coenzima Q10 (Ubidecarenonă), acid L-ascorbic, ammonia caramel, apă purificată, dioxid de siliciu, dioxid de titan.

Depozitare:
Se recomandă păstrarea produsului în spații întunecoase, uscate, la temperatura camerei.
A nu se lăsa produsul la îndemână și la vederea copiilor mici.
Femeile însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele care se află sub tratament medical trebuie să ceară avizul medicului înainte de administrarea suplimentelor alimentare.

Ce este Super Bio-Quinona Q10?
Super Bio-Quinona Q10 este un produs lansat în 1990, fiind unul dintre primele preparate cu Q10 de pe piața europeană. Capsulele moi și ușoare de gelatină conțin fiecare câte 30 mg de coenzima Q10, dizolvată în ulei vegetal. Compusul activ are o foarte bună biodisponibilitate, deoarece este amestecat într-o substanță uleioasă care a fost supusă unui tip special de încălzire, permițând astfel moleculelor să se dizolve complet. Super Bio-Quinona Q10 are o biodisponibilitate ridicată, documentată de numeroase studii. Anii de existență de pe piața europeană fac din Super Bio-Quinona Q10 unul dintre produsele cu Q10 cu o eficacitate demonstrată.

Ce este coenzima Q10?
Coenzima Q10 (sau simplu Q10) este o substanță
asemănătoare vitaminelor, numită și ubiquinona (termenul ”ubi” provine din latină și înseamnă ”peste tot”). Super Bio-Quinona Q10 conține vitamina C, care contribuie la metabolismul energetic normal. Când o celulă are nevoie de energie, ea convertește grăsimea, carbohidrații, proteinele și alcoolul în ATP (adenozin- trifosfat), o moleculă care stochează energia în forma sa chimică. Celula descompune molecula de ATP și eliberează energia din interior. Întregul proces are loc în interiorul celulei, într-o structură care are forma unei mici boabe de fasole, numită mitocondrie. Coenzima Q10 se găsește în toate mitocondriile. Celulele din mușchi au nevoie de o cantitate mare de energie, de aceea ele conțin mai multe mitocondrii decât alte tipuri de celule. Mușchiul inimii este un bun exemplu de țesut cu celule care conțin un mare număr de mitocondrii și au nevoie de o cantitate mare de energie.

Super Bio-Quinona Q10
Este unul dintre cele mai bine vândute suplimente alimentare cu Q10, deoarece are o biodisponibilitate documentată
Conține Q10 care este identică cu coenzima Q10 produsă de corpul uman
Forma de coenzima Q10 folosită în acest produs conține doar izomeri trans naturali, fiind lipsită de izomeri cis sintetici. Sursa de coenzima Q10 din Super Bio-Quinona Q10 nu conține poluanți, așa cum se întâmplă cu alte materii prime cu Q10, unele dintre ele nefiind documentate.
Coenzima Q10 cu vitamina C are capacitatea de a elimina speciile de oxigen reactive (ROS) care pot apărea în mod natural ca rezultat al proceselor metabolice din organism, sau ca urmare a acțiunii factorilor externi, precum radiația sau poluarea chimică. Vitamina C este un antioxidant datorită rolului pe care îl are în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Surse de coenzima Q10
Q10 apare în mod natural în anumite tipuri de alimente. O parte din cele mai bune surse de coenzima Q10 sunt:

Producția endogenă
Oamenii au capacitatea de a sintetiza propria coenzimă Q10 în ficat. Odată cu înaintarea în vârstă sau ca urmare a diverselor afecțiuni, scade și capacitatea noastră de a produce coenzima Q10. Experții consideră că punctul maxim al producției de Q10 in organism este la 20-25 de ani. După acest moment, producția internă de Q10 începe să scadă.
 
În imagine sunt prezentate valorile medii ale conținutului de Q10 în diferite organe și scăderea acestuia odată cu înaintarea în vârstă, de la 20 la 80 de ani.

Deși nu s-a stabilit cu precizie, din alimentație putem obține între 5-20 mg de coenzima Q10 zilnic. Corpul are o rezervă proprie de 1-1,5 grame, cea mai mare parte fiind stocată în inimă, ficat și rinichi.
Q10 și colesterolul
Q10 și colesterolul au aceeași cale biochimică de metabolizare (colesterolul este și el sintetizat în ficat). Studiile au arătat că anumite medicamente care scad colesterolul inhiba producția de Q10 a organismului.

O substanță foarte sigură
Suplimentarea pe termen lung cu coenzima Q10 nu afectează capacitatea proprie a organismului de a produce această substanță.
Super Bio-Quinona Q10 beneficiază de experiență a mai mult de 20 ani de când a fost introdusă pe piață.

Prezentare:
30 capsule moi
Livrarea Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord produs de Pharmanord, Suedia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord produs de Pharmanord, Suedia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Bio-Quinona Q10, 30 capsule, Pharma Nord.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !