Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps

Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DAMAR
31,35 lei 33,35 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps

Descrierea produsului

Indicatii
Extract purificat de rasina Mumie

x 30 cps contine 25 de substante organice si minerale si este un tonifiant puternic, modulează imunitatea, favorizează refacerea cartilajului articular, si ajută la reducerea glicemiei, si la reglarea pH-ului de la nivelul stomacului.
Rășina Mumie este cunoscuta și utilizată de aproximativ 3000 de ani, în peste 50 de afecțiuni. Această rășină se găsește în munții Podișului Tibet și Pamir, la înălțimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasa având culoare brun închis și un gust amar. Rășina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munților, etc.
Produs disponibil sub formă de tablete și capsule.


Livrarea Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps produs de DAMAR se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps produs de DAMAR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Extract purificat de rasina Mumie x 30 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !