Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DAMAR
33,88 lei 38,28 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps

Descrierea produsului

IndicatiiExtract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps este contine: peste 50 de substanțe organice și minerale si este util în peste 60 de afecțiuni.
Proprietati ale extractului purificat de rășină Mumie cu Propolis:
- Ajută la reducerea durerilor si inflamațiilor articulare.
- Favorizează refacerea cartilajului articular.
- Contribuie la reducerea în volum a prostatei.
- Ajută la reglarea tensiunii arteriale.
- Protejează ficatul de efectele nocive ale diverselor toxine.
- Protejează împotriva virozelor respiratorii.
- Conține toate vitaminele, cu excepția vitaminei K.
Extract purificat de rășină Mumie cu Propolis - este un complex natural cu efecte sinergice, care înglobează într-un singur produs proprietățile imunomodulatoare, tonice și regeneratoare ale rășinei Mumie și proprietățile bio și imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rășinei Mumie cu propolis este potențată acțiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente în cele două componente în lupta împotriva diverselor afecțiuni.
Rășina Mumie este cunoscuta și utilizată de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afecțiuni. Această rășină se găsește în munții Podișului Tibet și Pamir, la înălțimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasă, având culoarea brun închis și un gust amar. Rășina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munților, etc.
Propolisul este un produs de digestie al albinelor și este cules de pe mugurii de plop și arin, de pe frunzele, mugurii și scoarța coniferelor și a plopilor, a salicaceelor (salcii) și a prunilor. Producerea lui este concomitentă cu cea a mierii și este realizată de către albinele specializate. Produsele rășinoase recoltate de albine, de pe speciile mai sus enumerate, sunt amestecate cu secreții salivare și ceară. Propolisul se prezintă sub o formă solidă, cu aspect de rășină și o culoare care variază între negru, maro și verde.

Produs disponibil sub formă de tablete și capsule.Livrarea Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps produs de DAMAR se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps produs de DAMAR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis x 30 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !