Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb

  • Produsul este La comanda
  • Producator: DAMAR
55,45 lei 59,45 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb

Descrierea produsului

Indicatii Extract purificat de rășină Mumie cu GinsengExtract purificat de rășină Mumie cu Ginseng x 60 tb - este un complex natural cu efecte sinergice, care înglobează într-un singur produs proprietățile imunomodulatoare, tonice și regeneratoare ale rășinei Mumie și proprietățile bio și imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului.
Mumie cu Ginseng x 60tb contine peste 25 de substanțe organice și minerale si este util în peste 50 de afecțiuni.
Proprietati ale extractului purificat de rășină Mumie cu Ginseng:
- Tonic și regenerator de exceptie.
- Ajută la reducerea durerilor si inflamațiilor articulare.
- Favorizează refacerea cartilajului articular.
- Elimină toxinele şi radicalii liberi.
- Mărește rezistența la infecții.
Extract purificat de rășină Mumie cu Ginseng - este un complex natural cu efecte sinergice, care înglobează într-un singur produs proprietățile imunomodulatoare, tonice și regeneratoare ale rășinei Mumie și proprietățile bio și imunostimulatoare, antitoxice, antibiotice si antivirale ale propolisului. Prin asocierea rășinei Mumie cu propolis este potențată acțiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente în cele două componente în lupta împotriva diverselor afecțiuni.
Rășina Mumie este cunoscuta și utilizată de aproximativ 3000 de ani în peste 50 de afecțiuni. Această rășină se găsește în munții Podișului Tibet și Pamir, la înălțimi de peste 2000-5000 de metri. Se prezintă sub o formă vâscoasă, având culoarea brun închis și un gust amar. Rășina Mumie este cunoscută sub diverse denumiri: balsam de munte, sucul stâncilor, ulei de munte, sângele munților, etc.
Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani fiind, datorită proprietăților sale, una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginseng-ul este o specie perenă, din familia Araliaceae, specifică zonelor împădurite din munți și dealuri înalte. Planta crește spontan sau se cultivă în China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia. Rădăcina ajunge la maturitate după cinci-șapte ani. Denumirea speciei vine de la cuvintele pan= tot, ax= a vindeca, gin= om, iar seng= esență și înseamnă : ” A vindeca toată esența omului ” .
Produs disponibil sub formă de tablete și capsule.


Livrarea Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb produs de DAMAR se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb produs de DAMAR are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Extract Purificat de Rasina Mumie cu Ginseng x 60 tb.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !