Colagen Stimulent 250 ml

Colagen Stimulent 250 ml

47,02 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Colagen Stimulent 250 ml

Descrierea produsului

Colagen Stimulent Bionovativ Arom Science Prospect:Colagenul este o proteină, prezentă în toate țesuturile elastice din organism, începând cu vasele de sânge sau organele interne și terminând cu pielea. După vârsta de 20 de ani, producția de colagen a organismului scade constant, într-un ritm mai lent la început, apoi din ce în ce mai rapid. 
  Care este atunci soluția? Produsele naturale care stimulează puternic producția de colagen a propriului organism. Pentru că da, organismul nostru își poate crește producția, dar și calitatea colagenului, chiar la vârste înaintate. 

Iată care sunt ingredientele ce stimulează producția de colagen din organism: extractul Coada calului și extractul de Urzică, Lăptișorul de matcă și Zincul Biologic.     

ACȚIUNI:- susține asimilarea normală a calciului, refacerea țesutului osos distrus, producția normală de colagen; - contribuie la regenerarea țesuturilor conjunctive; - facilitează refacerea tendoanelor; - permite ameliorarea supleței tendoanelor, pe care le protejează în timpul efortului; - contribuie la inhibarea proceselor degenerative la nivelul sistemului nervos și al articulațiilor și la menținerea sănătății vaselor de sânge; - zincul din compoziția acestui supliment alimentar contribuie la menținerea sănătății părului și a unghiilor, la sinteza normală de ADN și a proteinelor, ajută la menținerea sănătății oaselor și la protejarea celulelor împotriva efectelor nocive ale stresului oxidativ.

  Ingedientele vegetale și apicole din acest produs au demonstrat un rol important în următoarelor afecțiuni:  
- Îmbătrânirea prematură a pielii:Stimulatorii de colagen și elastină ajută la redobândirea fermității și elasticității pielii, încetinesc sau stopează procesul de rigidizare și fragilizare al epidermei și dermei. Rezultatul va fi o piele mai tânără, mai rezistentă la factorii externi nocivi (cum ar fi radiațiile ultraviolete, poluarea chimică), mai puțin predispusă la ridare sau la tulburări de pigmentare.   - Fragilizarea firelor de păr:Siliciul și zincul biologic ajută la creșterea rezistenței și a elasticității firelor de păr, îmbunătățindu-le consistența și strălucirea, prevenind despicarea prematură sau ruperea.   
- Fragilizarea și deformarea unghiilor:Este stopată și, în timp, vizibil ameliorată de acțiunea siliciului biologic, care nu doar crește proporția de țesut elastic, dar ajută și la remineralizarea unghiilor, la redobândirea formei și a structurii lor normale.   
- Durerea articulară (reumatismul)

Este produsă de degradarea țesuturilor cartilaginoase, datorată vârstei, proceselor inflamatorii, auto-imune etc. Este mult ameliorată de stimulatorii naturali ai producției de colagen, care simultan stopează procesele degenerative din articulații și ajută la regenerarea țesuturilor elastice. În formele de reumatism cu o componentă auto-imună, va fi administrată, în paralel, și panseluța săbatică (Viola tricolor).   
Stimulatorii naturali de colagen au o acțiune benefică demonstrată și contra: osteoporozei, fragilității vasculare, prolapsului diferitelor organe, degradării diferitelor mucoase. În cazul colagenozelor, acțiunea stimulatorilor de colagen va fi completată de cea a extractului de panseluță sălbatică (Viola tricolor), care are efecte imunomodulatoare.


Livrarea Colagen Stimulent 250 ml produs de BIONOVATIV se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Colagen Stimulent 250 ml produs de BIONOVATIV are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Colagen Stimulent 250 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !