BioChrom

BioChrom

37,72 lei 42,44 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

BioChrom

Descrierea produsului

Indicatii


Ideal in regimuri de slabire Reduce apetitul pentru dulciuri.

Compozitie si Mod de Prezentare

Crom 30 micrograme.

30 comprimate pe un blister.
De mulţi ani s-a considerat că elementul esenţial crom făcea parte dintr-o substanţă numită FTG (Factor de Toleranţă la Glucoză). Pe lângă crom, în componenţa FTG mai intrau: niacina (o vitamină din grupul vitaminelor B) şi aminoacizii glicină, cisteină şi acid glutamic. Teoria privind FTG a fost doar parţial susţinută, iar existenţa unei molecule specifice de FTG nu a fost niciodată demonstrată.

Studii recente au evidenţiat existenţa unei molecule unice legate de crom numită cromodulină, care este puţin diferită de FTG, dar are caracteristici asemănătoare. Deci, atunci când ne referim la cromodulină în loc de FTG, avem în vedere aceleaşi beneficii.

Rezerva de crom a corpului este de aproximativ 4-6 mg. Odată cu înaintarea în vârstă, concentraţia de crom din ţesuturi poate scădea în mod semnificativ. Ronţăitul necontrolat dintre mese şi consumul alimentelor dulci pot oferi o relaxare temporară datorită ”aportului de zahăr” care ne oferă energie imediată, dar efectul dispare rapid, lăsându-ne în aceeaşi stare ca mai înainte. Pe termen lung, astfel de pofte pentru alimentele dulci pot afecta în mod negativ greutatea corporală. Cu un produs ca Bio-Chrom putem ajuta corpul să-şi menţină nivelul normal al glucozei în sânge şi să prevină reapariţia acestor stări.

Mai multe tipuri de crom
În mod obişnuit noi asociem noţiunea de crom cu accesoriile cromate din băi sau de pe motociclete. Cromul folosit pentru fabricarea acestor obiecte (cromul industrial) nu face parte din biochimia umană. Organismul uman are nevoie de crom în aşa-numita formă trivalentă. Trivalent înseamnă că este capabil să formeze trei legături chimice cu alţi atomi (cromul industrial este hexavalent).

Analize nutriţionale făcute în Scandinavia, Marea Britanie şi America au arătat că nivelul mediu de crom ingerat zilnic este de aproximativ 30-40 µg.

EFSA (European Food Safety Authority) recomandă ca ingestia zilnică de crom să fie de 40 µg, în timp ce WHO (World Health Organization) consideră că este sigură ingestia zilnică de crom până la nivelul de 250 µg.

Sursele de crom
Surse naturale de crom sunt alimente precum:

 • crustacee    
 • nuci       
 • stafide
 • carne         
 • fasole    
 • piper negru

Ce este glicemia?
Glicemia este termenul care se foloseşte în mod uzual şi se referă la nivelul glucozei din sânge. Glucoza din sânge este una dintre sursele de energie ale corpului. Pentru că permite zahărului (glucozei) să intre în celule, insulina este un hormon care joacă un rol crucial în metabolizarea zahărului. Cromul contribuie la acest proces prin asigurarea legării insulinei de receptorii de insulină din membranele celulare.
 • Conţine crom legat organic cu o drojdie de crom
 • Produs cu biodisponibilitate ridicată
 • Ajută la menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge
 • Contribuie la metabolismul normal al macronutrienţilor
 • Fabricat în Danemarca sub control farmaceutic
 • Are efecte susţinute de teste ştiinţifice
1 tabletă conţine:     DZR% *
Crom   100 µg 250%

* DZR=Doza Zilnică Recomandată

Informaţii despre produs

Administrare

1 tabletă pe zi sau după recomandarea medicului.

Nu depăşiţi doza zilnică recomandată.

Nu mestecaţi tableta. Este preferabil să o înghiţiţi întreagă, în timpul mesei sau după masă, cu un pahar cu apă.

Produs indicat vegetarienilor.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

 

 

Ingrediente
Drojdie îmbogăţită cu crom(ChromoPrecise®yeast),
maltodextrină, celuloză microcristalină, talc, hidroxipropilmetilceluloză, dioxid de siliciu, săruri de magneziu ale acizilor graşi.

Depozitare
Se recomandă păstrarea produsului în spaţii întunecoase, uscate, la temperatura camerei.

A nu se lăsa produsul la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

Un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie variată şi echilibrată sunt importante pentru menţinerea sănătăţii.

Ce este Bio-Chrom?
Fiecare tabletă de Bio-Chrom conţine 100 de micrograme de crom elementar. Cromul folosit la prepararea tabletei de Bio-Chrom este legat organic, ceea ce înseamnă că este legat de o drojdie şi de amino-acizi naturali (drojdia de crom). Astfel, produsul are o biodisponibilitate foarte ridicată în organism, asigurându-se o absorbţie a acestuia de până la 10 ori mai mare decât a altor surse de crom aprobate. Bio-Chrom conţine o sursă organică patentată de crom, numită ChromoPrecise®, aceasta fiind o drojdie de crom realizată special pentru a oferi produsului o biodisponibilitate optimă. Această sursă de crom este fabricată respectând cele mai riguroase reguli de control (standardul GMP care este folosit, de obicei, pentru fabricarea medicamentelor), pentru a se asigura şi documenta calitatea excelentă a produsului şi siguranţa acestuia.

Ce este cromul?
Cromul este un mineral esenţial care contribuie la metabolismul normal al carbohidraţilor, lipidelor şi proteinelor. Mai mult, cromul susţine procesele biologice implicate în menţinerea unor concentraţii normale ale glucozei în sânge. Cromul anorganic are, de obicei, o biodisponibilitate scăzută în organism. Eficienţa unui supliment cu crom este dată de gradul de absorbţie a acestuia în organism.Administrare

1 comprimat pe zi in timpul mesei.
Livrarea BioChrom produs de Pharmanord, Suedia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului BioChrom produs de Pharmanord, Suedia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului BioChrom.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !