Cicoare extract 60 cps

Cicoare extract 60 cps

39,35 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Cicoare extract 60 cps

Descrierea produsului

Descriere generala

Cicoarea, considerată în popor cea mai mândră dintre ierburi, este folosită încă din antichitate ca un elixir pentru ficat şi sistemul digestiv.

Contribuie la:

 • menţinerea apetitului alimentar normal

-   reduce apetitul alimentar (administrat în timpul mesei)

-   creşte apetitul alimentar (administrat înainte de masă)

 • buna funcţionare a sistemului digestiv

-   reduce aciditatea gastrică

-   reduce simptomele de balonare

-   ajută la reglarea tranzitului intestinal

-   reglează secreţia biliară

 • îmbunătăţirea funcţiilor ficatului

-   îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului

-   ajută la digestia grăsimilor

 • echilibrarea sistemului imunitar

 • menţinerea concentraţiilor normale de glucoză din sânge

 • menţinerea valorilor normale ale colesterolului negativ (LDL) şi ale trigliceridelor

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice recunoscute internațional)

Se utilizează ca adjuvant în:

 • îngrăşare, obezitate

 • efect YO-YO (creșterea puternică în greutate după cura de slăbire)

 • bulimie, tulburări de apetit în general

 • colesterol mărit, trigliceride mărite

 • diabet de tip II, diabet de tip I

 • dispepsie, digestie dificilă

 • tulburări hepatice după otrăviri, intoxicații alcoolice

 • alergie

 • candidoză digestivă, vaginală

 • constipație

 • ulcer gastric

 • tahicardie

 • lipsă de calciu (favorizează asimilarea acestui mineral)

 • detoxifiere

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) printr-un proces de  atomizare. Această pulbere este un produs complet natural, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză şi este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă.

Extractul de cicoare, kilogramele şi efectele depurative

Doi cercetători români şi anume celebrul farmacist Ovidiu Bojor şi medicul Octavian Popescu au remarcat un fapt neobişnuit: administrată înainte de masă, cicoarea stimulează apetitul, în timp ce atunci când este luată în timpul mesei cicoarea este un puternic inhibitor de apetit, suprimând la unii pacienţi aproape complet pofta de mâncare şi ajutându-i să-şi reducă drastic porția de hrană. De fapt, extractul de cicoare luat în timpul mesei inhibă secreţia aşa-numitului hormon al foamei (grelină). Mai mult, extractul din această plantă stimulează, datorită inulinei pe care o conţine, şi producţia hormonului saţietăţii (leptina), care este un puternic inhibitor al apetitului alimentar. Din acest motiv cicoarea este folosită şi pentru combaterea efectului YO-YO (creşterea puternică în greutate după cura de slăbire), care apare pe fondul hipersecreţiei de grelină din timpul curelor de înfometare.

Cicoarea are un efect depurativ remarcabil, eliminând toxinele din organism. În plus, taninul din compoziţia sa, care are proprietăţi astringente, dezinfectante, detoxifiante şi uşor antibiotice, este de un real ajutor în caz de acnee, contribuind la curăţarea tenului.

Extractul de cicoare şi imunitatea

Studiile au demonstrat beneficiile extractului de cicoare asupra sistemului imunitar, ajutând organismul să lupte împotriva agenţilor agresori. Inulina conţinută este un puternic probiotic, care favorizează dezvoltarea bacteriilor prietenoase în intestin, corpul devenind mai rezistent la infecţii. Stimulează producţia de celule ale sistemului imunitar şi le activează pe cele deja existente.

Compoziţie/1 capsulă: 

Cicoare (Cichorium intybus)………………………………………………………180 mg 
Cicoare (Cichorium intybus) extract 4:1………………………………....………….57 mg 
Fibrulină instant cu 91,3% inulină………………………………………….........…122 mg

ADMINISTRARE: de regulă, câte 1-2 capsule, pe stomacul gol, de 3 ori pe zi. Pentru scăderea în greutate: câte 1-2 capsule la puțin timp (4-5 minute) după ce am început să mâncăm, oricât de nesemnificativă ni se pare cantitatea de hrană pe care vrem să o consumăm în acel moment. Fiecare capsulă se ia împreună cu minimum 200 ml. de apă, iar cura durează vreme de 1-2 luni, după care se face o pauză de 2-4 săptămâni, apoi tratamentul se reia. Pentru creşterea în greutate: 1 capsulă înainte de masă cu 200 ml. de apă.

PRECAUŢII ŞI CONTRAINDICAŢII:

Se va administra cu prudenta, sub supravegherea medicului specialist, bolnavilor de diabet insulino-dependeni, pentru ajustarea dozei de insulină, deoarece aceasta planta are efect hipoglicemiant.

Livrarea Cicoare extract 60 cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Cicoare extract 60 cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Cicoare extract 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !