Androgel 16,2 mg/g gel

Androgel 16,2 mg/g gel

256,26 lei
  • Primesti 5 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Androgel 16,2 mg/g gel

Descrierea produsului

Acest medicament conține testosteron, un hormon masculin produs în mod natural în organism.
 
Androgel 16,2 mg/g gel se utilizează la bărbații adulți în scopul substituției testosteronului, pentru tratarea diferitelor probleme de sănătate cauzate de deficitul de testosteron (hipogonadism masculin). Acesta trebuie confirmat prin intermediul a două determinări separate ale valorilor testosteronului în sânge și trebuie să includă, de asemenea, simptome clinice cum sunt: - impotenţă - infertilitate - apetit sexual scăzut - oboseală - stări depresive - pierdere de masă osoasă cauzată de valori scăzute de hormon.

Ce trebuie să ştiţi înainte să utilizaţi Androgel 16,2 mg/g gel
Nu utilizați Androgel 16,2 mg/g gel dacă - aveți sau se suspectează că aveți cancer de prostată - aveți sau se suspectează că aveți cancer de sân - sunteţi alergic la testosteron sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6)
Atenţionări şi precauţii
Înainte să utilizaţi Androgel 16,2 mg/g gel, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.
Înaintea începerii oricărui tratament cu Androgel 16,2 mg/g gel, deficitul dumneavoastră de testosteron trebuie demonstrat în mod clar de semne clinice (regresia caracterelor masculine, masă de țesut muscular scăzută, stare de slăbiciune fizică sau oboseală, apetit/dorință sexual(ă) scăzut(ă), incapacitatea de a avea/menține o erecție etc.) și confirmat prin analize de laborator.
Dacă planificați analize de sânge în timp ce utilizați Androgel 16,2 mg/g gel, trebuie să vă asigurați că toate determinările testosteronului se efectuează la același laborator, din cauza variabilității valorilor analitice între laboratoarele de diagnostic.
Androgel 16,2 mg/g gel nu este recomandat pentru: - tratamentul sterilității sau impotenței masculine - copii și adolescenți, deoarece nu sunt disponibile informații clinice pentru subiecții de sex masculin cu vârsta sub 18 ani

Sportivi și femei:
Sportivii și femeile trebuie preveniți asupra faptului că acest medicament conține o substanță activă (testosteron) care poate determina un rezultat pozitiv la testele de control antidoping.

Mod de utilizare:
Acest medicament este destinat numai utilizării de către bărbați adulți.
Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Utilizarea pompei pentru prima dată  Înainte de a utiliza pompa prima dată, trebuie să o pregătiți de utilizare după cum urmează: - Scoateți capacul fără filet de pe rezervor, pentru a avea acces la piston - Scoateţi dopul de pe orificiu - Apăsați pe piston de trei ori - Nu utilizați gelul eliberat în urma acestor trei apăsări ale pistonului. Această doză trebuie aruncată în condiții de siguranță. - Pompa este acum pregătită pentru utilizare. Nu va mai fi necesar s-o amorsați din nou. - De fiecare dacă când este apăsat pistonul, se eliberează 1,25 g de gel
 
Doza recomandată este de 2,5 g de gel (40,5 mg de testosteron) aplicată o dată pe zi aproximativ la aceeași oră în fiecare zi, preferabil dimineața. Pentru a obține 2,5 g de gel, pistonul trebuie apăsat de două ori. Doza poate fi ajustată de medicul dumneavoastră, iar doza maximă este de 5 g gel pe zi (cel mult patru apăsări ale pistonului).
Medicul dumneavoastră vă va spune câte apăsări ale pistonului sunt necesare pentru a obține doza corectă de gel pentru dumneavoastră.

Sarcină, alăptarea şi fertilitatea:
Androgel 16,2 mg/g gel nu trebuie utilizat de către femeile gravide sau care alăptează.
Femeile gravide trebuie să evite orice contact cu locurile de aplicare a Androgel 16,2 mg/g gel. Acest medicament poate provoca apariția de caracteristici masculine nedorite la copilul în dezvoltare. În cazul contactului, așa cum se recomandă mai sus, spălați cât mai curând posibil zona de contact cu apă și săpun.
Dacă partenera dumneavoastră rămâne gravidă, trebuie să urmați recomandările de evitare a transferului gelului cu testosteron.
 
Este posibil ca producerea de spermatozoizi să fie suprimată reversibil cu Androgel 16,2 mg/g gel.
Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Androgel 16,2 mg/g gel nu are nicio influenţă asupra capacităţii de a conduce vehicule sau de a folosi
 Livrarea Androgel 16,2 mg/g gel produs de Reckitt Benckiser se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Androgel 16,2 mg/g gel produs de Reckitt Benckiser are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Androgel 16,2 mg/g gel.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...