Visine

Visine

  • Produsul este La comanda
  • Producator: Pfizer
32.00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Visine

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Flacon de plastic cu capacitatea de 15 ml, cu vârf picurător şi un capac de plastic.

Substanţa activă este clorhidratul de tetrahidrozolină.

Celelalte componente (excipienţi) sunt: clorură de sodiu, acid boric, edetat sodic, clorură de benzalconiu 17% (conservant), borat de sodiu, apă purificată.

Contraindicatii


Dacă suferiţi de hipersensibilitate (alergie) la tetrahidrozolină sau la oricare dintre componentele medicamentului menţionate mai sus.
La copii cu vârsta sub 2 ani

Dacă suferiţi de glaucom. În acest caz Visine® se foloseşte doar cu avizul şi sub supravegherea medicului oftalmolog.
Dacă luaţi medicamente din grupul inhibitorilor de monoaminoxidază (IMAO) sau antidepresive triciclice.

Sarcină

Visine poate fi folosit de femeile însărcinate doar cu acordul şi sub supravegherea medicului. Dacă sunteţi însărcinată, întrebaţi medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.
Alăptare

Visine poate fi folosit de femeile care alăptează doar cu acordul şi sub supravegherea medicului. Dacă alăptaţi, întrebaţi medicul sau farmacistul înainte de a lua orice medicament.

Reactii Adverse


Visine conţine clorură de benzalconiu 17% (conservant). Nu se vor folosi lentile de contact moi în timpul tratamentului cu Visine®, datorită conţinutului în clorură de benzalconiu. Lentilele de contact trebuie îndepărtate înaintea administrării picăturilor şi nu trebuie reaplicate mai devreme de 15 minute.

Administrare


Se instilează 1-2 picături în fiecare ochi prin presarea uşoară a pereţilor flaconului, de 2-3 ori pe zi.
Dacă aveţi nelămuriri despre modul de administrare al acestui medicament, întrebaţi medicul sau farmacistul.

Înainte de prima administrare, sigiliul se desface complet, iar capacul se înşurubează complet. Acest fapt duce la perforarea vârfului flaconului, ceea ce va permite curgerea picăturilor pentru administrare.
După deşurubarea capacului, flaconul se poziţioneză cu orificiul în jos. Pentru a permite curgerea picăturilor, se presează uşor pereţii flaconului.

Purtătorii de lentile de contact trebuie să le scoată înainte de administrarea picăturilor şi să le reintroducă după cel puţin 15 minute de la administrare.

Dacă aveţi impresia că efectul produsului Visine este prea intens sau prea slab, contactaţi medicul sau farmacistul.

Pentru a preveni contaminarea picurătorului şi a soluţiei, se va evita atingerea acestuia de pleoape, suprafeţe învecinate sau alte suprafeţe. Flaconul se păstrează închis între administrări.

Indicatii


Visine este un decongestionant ocular sub formă de soluţie, care ameliorează edemul şi înroşirea ochilor din cadrul alergiilor oculare, iritaţiile minore şi conjunctivitele nespecifice sau catarale. Efectele benefice includ ameliorarea senzaţiilor de arsură locală, iritaţie, mâncărime oculară, durere oculară şi lăcrimare excesivă.


Livrarea Visine produs de Pfizer se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Visine produs de Pfizer are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Visine.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !