SensiVit Colir pentru Ochi Iritati

SensiVit Colir pentru Ochi Iritati

28,40 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SensiVit Colir pentru Ochi Iritati

Descrierea produsului

Compozitie si Mod de Prezentare


Carmeloză de sodiu 3mg în 1ml soluţie.
Excipienţi:
Palmitat de retinol, acetat de α-tocoferol – Vitamina E, clorură de benzalconiu, clorură de sodiu, tetraborat de sodiu, polisorbat 80, ricinoleat de macrogolglicerol, edetat disodic dihidric, apă pentru preparate injectabile.

Ambalaj: 1 x 10 ml

Contraindicatii


Produsul SENSIVIT® nu trebuie utilizat în cazul hipersensibilităţii ochiului la substanţa activă, sau la oricare excipient al produsului. Produsul nu trebuie utilizat la femei pe durata sarcinii şi de asemenea a alăptării. Produsul SENSIVIT® nu este recomandabil copiilor cu vârsta mai mică de doi ani.

Administrare


SensiVit este recomandat pentru adulţi, adolescenţi şi copii de la 2 ani.

În general se aplică câte 1 picătură de 1-3 ori pe zi în sacul conjunctival, în cazul în care medicul oftalmolog nu recomandă altfel. La copii, dozarea se stabileşte individual de către medicul oftalmolog.
Produsul poate fi utilizat de către adulţi, tineri şi copiii cu vârsta mai mare de 2 ani.Reactii Adverse


Rareori, imediat după aplicare poate să apară senzaţie moderată de arsură temporară. De asemenea, poate să apară o reacţie alergică. La apariţia eventuală a efectelor nedorite sau a altor reacţii neobişnuite, înştiinţaţi medicul oftalmolog

Avertisment: Imediat după aplicarea produsului, poate să apară o vedere nefocalizată, de aceea nu este recomandabil ca timp de aproximativ 20 minute după aplicarea produsului să fie conduse autovehicule, să se opereze maşini sau să se lucreze la înălţime.
Simultan cu utilizarea produsului nu ar trebui purtate lentile de contact moi. Înaintea instilării picăturilor, ar trebui îndepărtate lentilele de contact dure şi reinserate nu mai devreme de 20 minute după aplicarea produsului.
În cazul dozării recomandate, supradozarea este practic exclusă.
Dacă produsul este utilizat accidental de către copii, tratamentul este simptomatic


Indicatii


Sensi Vit este indicat pentru ochii obosiţi şi uscaţi, pentru uşurarea imediată de senzaţii neplăcute, regenerarea şi alimentarea ochilor, vindecarea accelerată a corneei şi conjunctivei după procesele infecţioase ale ochiului.

Produsul SENSIVIT® reprezintă o soluţie utilizată ca alternativă pentru stabilizarea celor trei straturi lacrimale (un film lacrimal) pe suprafaţa ochiului. Produsul SENSIVIT® conţine sarea sodică a carmelozei, care datorită proprietăţilor sale, creează pe suprafeţele corneei şi conjunctivei un film protector temporar, şi astfel oferă efectul de protecţie aşteptat. Produsul SENSIVIT® conţine vitamina A, care susţine crearea componentei mucoase, interne a filmului lacrimal. Împreună cu vitamina E îmbunătăţeşte nutriţia corneei şi a conjunctivei. Substanţele conţinute în produs susţin de asemenea componenta externă (lipidică) a filmului lacrimal. Astfel acţionează asupra uscării rapide a suprafeţei ochiului. Mai mult, produsul SENSIVIT® stabilizează componenta apoasă a lacrimilor. În acest mod, stratul subţire lacrimal de pe suprafaţa ochiului este fie fortifiat sau înlocuit în toate cele trei straturi ale sale. Astfel, efectul protector al lacrimilor este semnificativ îmbunătăţit.


Interactiuni


În cazul utilizării simultane şi a altor picături oftalmice, este necesar să aplicaţi produsul SENSIVIT® la urmă, la minimum 5 minute după instilarea soluţiei oftalmice anterioare. Medicul oftalmolog trebuie să fie informat despre toate medicamentele pe care le utilizaţi, sau le-aţi utilizat recent, sau planificaţi să le utilizaţi, cu sau fără prescripţie medicală. Dacă folosiţi oricare preparat oftalmic, consultaţi medicul oftalmolog despre compatibilitatea utilizării lor simultane.


Livrarea SensiVit Colir pentru Ochi Iritati produs de Unimed Pharma Slovacia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SensiVit Colir pentru Ochi Iritati produs de Unimed Pharma Slovacia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SensiVit Colir pentru Ochi Iritati.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !