Vera Farma Aloe Ferox 30cpr

Vera Farma Aloe Ferox 30cpr

30.02 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Vera Farma Aloe Ferox 30cpr

Descrierea produsului

ALOE FEROX 

-comprimate-

supliment alimentar

ALOE FEROX este o plantă recomandată pentru detoxifierea organismului şi accelerarea tranzitului intestinal.

Aloe ferox face parte din familia Xanthorrhoeaceae, fiind o plantă mult mai robustă decât Aloe vera. Originară din Africa de Sud, creşte pe câmpii semiaride şi dealuri stâncoase, fiind întâlnită până la altitudini de 1000m. Aloe ferox are dimensiuni mult mai mari decât Aloe vera, putând ajunge la 3,5 m înălţime; frunzele sunt foarte tari, aproape imposibil de rupt cu mâna, având ţepi ascuţiţi de culoare brun-roşcată de-alungul marginii, atât pe partea superioară, cât şi pe cea inferioară. Inflorescenţa are formă de candelabru, fiind alcătuită din flori de formă tubulară şi culoare portocalie, ce cresc doar la vârful tulpinii. Numele de Aloe ferox provine de la cuvântul arab aloeh, care înseamnă sevă cristalină şi amară şi de la ferox, care înseamnă feroce, datorită ţepilor ascuţiţi de pe frunze. Planta înfloreşte din luna mai şi până în septembrie, putând fi recoltată atât din flora spontană, cât şi din culturile special amenajate. Conform ultimelor cercetări medicale în domeniu, există aproximativ 400 de specii de aloe. Aloe ferox este specia cu cea mai mare capacitate de detoxifiere, comparativ cu Aloe vera având de 20 de ori mai multă aloină, de 3 ori mai multe polizaharide şi cu 36% mai mulţi aminoacizi. În medicina tradiţională africană planta se întrebuinţa ca purgativ şi pentru calmarea durerilor articulare. 

Contribuie la

-funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:

-detoxifierea tractului intestinal,

-protejarea celulelor hepatice,

 -accelerarea tranzitului intestinal,

-funcţionarea normală a sistemului imunitar,

-procesul de regenerare celulară,

-menţinerea concentraţiilor normale ale colesterolului şi glucozei în sânge,

-menţinerea greutăţii corporale în limite normale

Contraindicatii

Obstrucţie intestinală, inflamaţii intestinale în perioada crizelor (boala Crohn, colită ulceroasă), intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.Livrarea Vera Farma Aloe Ferox 30cpr produs de Dacia Plant, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Vera Farma Aloe Ferox 30cpr produs de Dacia Plant, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Vera Farma Aloe Ferox 30cpr.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !