URO 3xBiotics, 60 capsule

URO 3xBiotics, 60 capsule

  • Produsul este La comanda
  • Producator: MEDICA
21,99 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

URO 3xBiotics, 60 capsule

Descrierea produsului

Proprietăți:
Prin compoziția sa bogată ajută la menținerea stării de sănătate a aparatului urinar, datorită proprietăților diuretice și astringente; produsul susține funcția excretoare a rinichilor, favorizând eliminarea renalã a apei, ureei, clorurilor și acidului uric.

In Uro 3 x biotics se regăsesc ceaiul verde, merișorul, cimbrișorul, păpădia, toate bogate în vitaminele A, B, C, săruri minerale, resveratrol, uleiuri esențiale, aminoacizi, taninuri, antioxidanți, enzime, polifenoli, flavonoide. Plantele au fost fermentate aerob și anaerob cu ajutorul unei culturi sinbiotice de bacterii și drojdii (kombucha). Procesul de fermentare a condus la eliberarea tuturor substanțelor nutritive și metabolizarea acestora.

Kombucha este o băutură cunoscută de mai bine de 2000 de ani cu efect asupra menținerii sănătății fizice și mentale; conține multiple bacterii și drojdii aflate în sînbioză, acizi organici, proteine, enzime, vitamine, minerale, aminoacizi, oligopeptide.

Efectul terapeutic al acestor substanțe este întregit de prezența în compoziție a polenului fermentat. Acesta este special creat pentru a menține vitalitatea și a susține echilibrul întregului organism.

Ingrediente/capsulă:
-atomizat din amestec de plante fermentat în oțet de Kombucha, uscat pe pat de maltodextrină (cultura de Kombucha, amestec de plante: frunze de Ceai-verde/Camellia sinensis, fructe de Merișor/Vaccinium myrtillus, părți aeriene de cimbrișor/Thymus serpyllum, părți aeriene de Păpădie Taraxacum officinale 250 mg; Amrită (atomizat din polen, fermentat în oțet de Kombucha, pe pat de maltodextrină 100 mg; capsulă (gelatină).

Mod de administrare:
1-2 cps x 2/zi, înainte de mese cu jumătate de oră, dimineața și seara, cu un pahar de apã platã.

Contraindicații:
Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente ale produsului.

Prezentare:
60 capsule

Livrarea URO 3xBiotics, 60 capsule produs de MEDICA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului URO 3xBiotics, 60 capsule produs de MEDICA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului URO 3xBiotics, 60 capsule.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !