Urinosalm 50tab

Urinosalm 50tab

22,89 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Urinosalm 50tab

Descrierea produsului

Descriere generala

Suferințele aparatului urogenital sunt mai des întâlnite la femei decât la bărbați, ca urmare a anatomiei specifice, iar manifestările generate de ele sunt diverse. Suplimentul alimentar URINOSALM conține o combinație de plante ayurvedice cunoscute pentru proprietățile lor tonice și revigorante pentru aparatul urinar, ce contribuie la desfăşurarea normală a procesului de formare şi de eliminare a urinei, prin susţinerea sănătăţii aparatului urinar. Plantele conţinute în URINOSALM ajută la menţinerea pH-ul normal al urinei și astfel ajută la reducerea senzaţiei de arsură provocată de dezechilibrul acestuia. Combinaţia de plante cu efecte purificatoare, ușor antiseptice şi diuretice susţin procesul de eliminare a toxinelor şi menţin capacitatea de autoapărare a organismului împotriva existenţei microbilor în tractul urinar. De asemenea, URINOSALM contribuie la atenuarea manifestărilor neplăcute asociate tulburărilor de la nivelul sistemului urinar (urinări frecvente însoţite de senzaţia de arsură şi durere etc.). 

Contribuie:

• la menținerea stării de sănătate și a bunei funcționări a aparatului urinar, atât la femei cât și la bărbați;
• la diminuarea efectelor neplăcute asociate existenței microbilor în tractul urinar și a tulburărilor de la nivelul întregului sistem urinar.

Modul de utilizare şi doza recomandată pentru consumul zilnic:
Copii peste 5 ani: câte o tabletă de 2 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de masă sau la o oră după masă, cel puţin o lună; optim 3 luni.
Adulți: câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la 1/2 oră înainte de masă sau la 1 oră după masă, cel puţin o lună; optim 3 luni.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor.

INGREDIENTE: Piper cubeba, Boerhavia diffusa(Puvernava), Phyllanthus urinaria(Bhumyamlaki), Crataeva nurvala(Varuna), Achyranthes aspera(Apamarga), Bergenia ligulata(Paashaanbhed), Acacia arabica(Guma acacia).Livrarea Urinosalm 50tab produs de Star Int., Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Urinosalm 50tab produs de Star Int., Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Urinosalm 50tab.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !