Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml

Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml

29,60 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml

Descrierea produsului

Tuiazin Crema Descriere


Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml se utilizeaza ca adjuvant in tratamentul nodulilor, ganglionilor (limfatici si tiroidieni) inflamati, afectiuni ale pielii, eczeme, rani greu vindecabile, arsuri, contuzii, dureri reumatismale, articulatii dureroase.

Actiune si utilizari:antiseptica,antalgica, tonica, anti-edemoasa, antiinflamatoare, reconfortanta, cicatrizanta, antireumatismala, anticanceroasa.


Cutie x 50 ml


Livrarea Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml produs de Elzin Plant se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml produs de Elzin Plant are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Tuiazin Crema cu Extract de Tuia x50 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !