Tinctura de paducel - 50 ml

Tinctura de paducel - 50 ml

12,60 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Tinctura de paducel - 50 ml

Descrierea produsului

Ingrediente: Crataegus monogyna - 20 g frunză şi floare de Păducelşi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

 

Produsul asigură un aport bogat de fitonutrienţi şi substanţe bioactive necesar în suplimentarea dietei pentru menţinerea sănătăţii inimii, cu acţiune benefică asupra vaselor sanguine.

- stimulează activitatea cardiacă şi funcţia miocardului, tonifică pereţii capilarelor, ajută la normalizarea tensiunii arteriale;

- are efect benefic în tulburări cardiace pe fond nervos și în caz de tulburări ale somnului

în mod tradiţional, se foloseşte pentru a reduce nervozitatea la adulţi, în situații de stres psihic și pentru inducerea somnului.

 

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

Nu se recomandă în sarcină (primul trimestru) şi perioada de alăptare; la copii până la vârsta de 12 ani este necesară recomandarea specialistului.

Produsul are efect uşor sedativ şi poate influenţa capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau farmacistului.

 

Instrucțiuni de utilizare:

- câte 10-15 picături de 3 ori pe zi, diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită, după mese, timp de 30 de zile sau în cure de lungă durată (minim 6 luni).

După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

Deoarece produsul poate potenţa efectul glicozidelor cardiace, administrarea concomitentă se face numai la recomandarea medicului (doza acestor preparate trebuie ajustată).

Se evită administrarea de doze mari, pot apărea reacţii nedorite: tensiune arterială scăzută, aritmii cardiace şi sedare.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos.

 

Prezentare: flacon de sticlă brună de 50 ml prevăzut cu picurător.

Condiţii de păstrare:A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumina directă a soarelui, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic !

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici !

 

Termen de valabilitate: 2 ani.
Livrarea Tinctura de paducel - 50 ml produs de Hofigal,Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Tinctura de paducel - 50 ml produs de Hofigal,Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Tinctura de paducel - 50 ml.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !