Tade Lumanari pentru urechi 2buc.

Tade Lumanari pentru urechi 2buc.

  • Produsul este La comanda
  • Producator: BioFlora
13,85 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefoane farmacie : Vodafone 0727.515.368
Orange Cosmote

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Tade Lumanari pentru urechi 2buc.

Descrierea produsului

Tade Lumanari pentru urechi

Lumânarea TADE este executată prin procedee manuale, înglobând astfel o mare cantitare de bioenergie. Are o lungime de 23 cm, este în formă de pâlnie, producând prin ardere efectul de „horn vacuumat”, prin care toxinele acumulate sunt extrase din corpul uman. Structura lumânării este din panză de in, îmbibată cu ceară de albine şi uleiuri aromatice precum şi cu extract de curcuma. Aceasta este o plantă  indiană  cu efect energetic, antiinflamator şi depurativ deosebit de puternic.

Prin ardere focul fiind un catalizator, sunt eliberate energiile latente pozitive, care demarează procesul de autovindecare al organismului. Întotdeauna lumânarea se va aprinde la extremitatea mai largă, după care se va aşeza pe suprafaţa de tratat. În cazul utilizării lumânării la o ureche cu timpanul rănit sau lipsă, lumânarea se va aşeza în scobitura din spatele urechii. Este de preferat ca tratamentul în urechi să fie efetuat de o altă persoană. Tratamentul cu lumânarea TADE se aplică nu numai în cazul bolilor având ca efect secundar durerile fizice, ci şi pentru curăţirea psihică şi spirituală a organismului uman, fără de care nu este posibilă revenirea la paramentrii de sănătate optimă. Livrarea Tade Lumanari pentru urechi 2buc. produs de BioFlora se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Tade Lumanari pentru urechi 2buc. produs de BioFlora are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Tade Lumanari pentru urechi 2buc..

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Te-ar mai putea interesa si ...