Stomacalm 30cps

Stomacalm 30cps

22.90 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Stomacalm 30cps

Descrierea produsului

Descriere generala

StomaCalm are în componenţa sa trei extracte uscate, toate având efecte de calmare a afecţiunilor gastrice pe diverse căi.

Contribuie la:

 • funcţionarea normală a sistemului digestiv

  • reduce simptomele specifice indigestiilor, hiperacidităţii gastrice

  • îmbunătăţeşte digestia, reduce balonările, greaţa

  • calmează durerile abdominale

 • protejarea şi regenerarea mucoasei gastrointestinale

  • stimulează secreţia mucusului gastric

  • normalizează secreţia sucului gastric

 • reducerea acţiunii paraziţilor şi bacteriilor la nivel digestiv

 • contribuie la stabilizarea emoţională

  • reduce stările de anxietate şi iritabilitate care declanşează sau întreţin crizele sistemului digestiv

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

 Se utilizează ca adjuvant în:

 • gastrită hiperacidă

 • ulcer gastric şi duodenal

 • arsuri gastrice (pirozis)

 • regurgitaţii acide

 • colită de fermentaţie

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este o pulbere fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic decât simpla pulbere de plantă şi este absorbit foarte repede de către organism.

Extractul de Lemn dulce, cunoscut şi ca “dulcişor” conţine numeroase substanţe active benefice sănătăţii (magneziu, calciu, zinc, vitamine din grupul B, etc.). Studiile au demonstrat că este unul din cele mai bune produse naturale pentru protecţie gastrică, pentru reducerea inflamaţiei la nivelul mucoasei stomacului și stimularea proceselor de regenerare la acest nivel. Lemnul dulce îmbunătăţeşte protecţia mucoasei prin stimularea acţiunii celulelor secretoare de mucus şi creşte microcirculaţia în tractul gastro-intestinal.

Extractul de Passiflora vine în completarea calmantelor gastrice cu reducerea excitabilităţii psihice, a stărilor de anxietate sau iritabilitate, care, este știut, declanșează și întreţin crizele de gastrită. De asemenea, poate trata şi preveni tulburările de tranzit, colita, colonul iritat.

Extractul de Sunătoare are un puternic efect antidepresiv, calmant și de stabilizare emoţională. Datorită substanţelor amare stimulează digestia, scade aciditatea gastrică şi stimulează activitatea vezicii biliare. În plus, acţionează ca și cicatrizant și antiinflamator asupra epiteliilor, inclusiv asupra mucoasei gastrice.

Acţiunea acestor extracte este completată de pulberea de Obligeană, Chitosan, Tei şi Zmeur.

Obligeana are efect antibiotic (inhibă dezvoltarea Helicobacter pylori) şi calmant gastric, ajută la controlul nivelului de stres. Prin acţiunea depurativă şi antitoxică, ajută la curăţarea stomacului şi a intestinelor de toxine. Datorită efectului tonic, obligeana intensifică secreţiile gastrointestinale, măreşte pofta de mâncare. Chitosanul are un puternic efect alcalinizant, fiind de un real ajutor în timpul crizelor de gastrită. Diminuează senzaţia de arsură pe gât şi stimulează regenerarea mucoasei gastrice și a pereţilor stomacului afectaţi de secreţiile acide. Teiul şi zmeurul scad hiperaciditatea gastrică, fiind recomandate în cazul arsurilor la stomac şi al ulcerului.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. AA 5316/2011.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) extract cu 12% glicirizină……………………………62 mg 

 • Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) ………….............................………………………31 mg 

 • Zmeur (Rubus idaeus) ………….......................…………………………………….31 mg 

 • Tei (Tilia platyphyllus) ……………………………………………………………….31 mg 

 • Obligeană (Acorus calamus)...............……………………………………………….31 mg 

 • Chitosan HD (Chitina diacetilata) ……………………………………..……………..31 mg

 • Passiflora (Passiflora incarnata) extract 10:1 ……………………………….......…….15 mg

 • Sunătoare (Hypericum perforatum) extract cu 0,3 % hipericină…………………….....15 mg

Administrare: de regulă, se iau 1-2 capsule de trei ori pe zi. Persoanele care au variaţii mari ale glicemiei, vor lua câte 1 capsulă, la 4-6 ore pe timpul zilei, iar înainte de culcare vor lua alte două capsule. O cură cu acest produs durează 30-60 de zile, după care se face o pauză de 14-21 zile, după care administrarea se poate relua.

Precauţii şi contraindicaţii: supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate produce toxicitate hepatică. Prin repetarea supradozării se pot produce: hipertensiune, edeme şi tulburări. Produsul nu se consumă în cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauză. Contraindicat în perioada sarcinii, în cazul bolilor în care este contraindicat aportul de extrogeni, ciroză hepatică decompensată, hipokalemie. Nu se administrează în timpul tratamentului cu contraceptive
Livrarea Stomacalm 30cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Stomacalm 30cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Stomacalm 30cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !