SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML

SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML

  • Produsul este La comanda
  • Producator: EURITALIA
53.50 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML

Descrierea produsului

Soluție hipertonica de apa de mare din Parcul Marin Cinque Terre.
Are o dubla acțiune pentru starea de bine a cailor respiratorii:
1. Apa de mare în stare pura, decongestionanta în mod natural și fluidifianta, favorizează o rapidă ușurare în cazul nasului infundat. Ajuta drenarea secretiilor mentinant curățenia narinelor și favorizand respirația.
2. Acidul hialuronic menține mucoasa moale și confera produsului o activitate de protecție celulelor deshidratate reducand riscul uscaciunii și aparitiei microleziunilor în interiorul narinelor ce pot apare în cazul racelilor puternice, rinitelor alergice sau sinuzitelor.

Compozitie
Apa de mare hipertonica (concentratia în saruri naturale a apei de mare în jur de 3%), hialuronat de sodiu. Gaz propulsor inert: Azot.
Nu conține nici conservanti, nici coloranti.

Recomandare
Produsul este indicat pentru o ușurare rapidă a nasului infundat în urmatoarele cazuri:
raceli, bronsite, sinuzite, alergii, chiar și la polen. Produsul poate fi utilizat de mai multe ori pe zi în funcție de necesitati. Este recomandat fie adultilor, fie copiilor peste 12 luni.
Produsul NU produce dependentă, nu degradeaza mucoasa, nu produce supradozare și poate fi utilizat și în timpul sarcinii. Datorită acidului hialuronic este indicat chiar și pentru tratamente frecvente.

Utilizare
Pentru o corecta utilizare, introduceti în mod delicat tija aplicatoare. Introduceti delicat aplicatorul în narina și efectuati 2-3 pulverizari în fiecare narina. Lăsați soluția sa actioneaze câteva secunde înainte de a sufla nasul. Produsul este mereu ușor de utilizat datorită noii tehnologii de pulverizare 360 grade spray.

Poate fi utilizat în diverse poziții pentru efectuarea unei spalari mai complete și rapide:
– în poziție verticala: permite o mai buna ajungere a solutiei în interiorul narinei pentru o curatare rapidă și completă.
– orizontal: pentru a se aplica copiilor peste 12 luni în poziție de stat pe spate sau celor cu un echilibru dificil. Produsul poate fi inclinat în diverse directii. După utilizarea produsului scoateți și spalati aplicatorul cu apa și uscați-l. Dacă disconfortul persista consultati medicul de familie sau specialistul.
Se recomanda sa nu utilizati produsul mai mult de doua săptămâni de tratament.

Avertizari
Recipient sub presiune ce poate exploda în cazul expunerii la încălzire. A se tine departe de căldura, suprafete calde, flacara, scantei, sau alte surse ingnifiante. Nu fumati în apropiere, nu perforati și nu deteriorati nici după utilizare, protejati împotriva razelor soarelui, nu expuneti produsul la temperaturi peste 50 grade celsius. Nu țineți la indemana copiilor. Utilizati produsul exclusiv pentru recomandarile existente. Copiilor peste 12 luni li se aplica de către părinți. Lipsa integritatii ambalajului poate aduce modificarei caracteristicilor functionale. Nu utilizati după data scadentei. Păstrați la o temperatura intre 5 și 25 grade celsius. În unele cazuri, produsul poate produce minime iritatii.Livrarea SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML produs de EURITALIA se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML produs de EURITALIA are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SPRAY DECONGESTIONANT CU ACID HIALURONIC PENTRU NAS, ISOMAR, 100 ML.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !