Somn Usor 30 Capsule

Somn Usor 30 Capsule

32,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Somn Usor 30 Capsule

Descrierea produsului

Somn Usor 30 Capsule 

30 capsule gelatinoase tari / cutieSOMN UŞOR este un supliment alimentar destinat reechilibrării tonusului psihic. Favorizează somnul natural, odihnitor. În formula produsului se află aminoacizi, vitamine şi magneziu. L-tirozina este precursorul unor substanţe (epinefrină, norepinefrină şi dopamină) care asigură deconectarea naturală a sistemului nervos central faţă de stimulii de peste zi. L-taurina este un aminoacid cu efect stimulator asupra muşchilor inimii şi relaxant asupra sistemului nervos. Aminoacidul 5-hidroxi triptofan contribuie la creşterea nivelului de serotonină din organism influenţând în mod pozitiv tonusul psihic şi somnul. Melatonina este un somnifer natural, care apare în organism în lipsa luminii. Producţia ei scade treptat, odată cu înaintarea în vârstă. Insomnia este amplificată de lumina artificială provenită din iluminat, televizor, monitorul calculatoarelor etc. Suplimentarea regimului alimentar cu melatonină este benefică persoanelor care suferă într-o oarecare măsură de insomnie.

Combinaţia de vitamina B6 şi magneziu face ca aceşti aminoacizi să-şi exercite efectele în cele mai bune condiţii, ca somnifer natural. Suplimentul nutritiv SOMN UŞOR este deosebit de util în depăşirea stării de insomnie şi oboseală datorată schimbării fusului orar la deplasări cu avionul peste ocean („jet leg”) şi, în general, pentru combaterea oricărei stări de insomnie. Produsul are marele avantaj, că nu provoacă dependenţă și nu are efecte secundare.AdministrareSe recomandă consumul de 1-2 capsule/zi cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), cu o oră înainte de culcare.O CAPSULĂ CONŢINEGluconat de magneziu 100,00 mg

Acid nicotinic 60,00 mg

L-Tirozină 50,00 mg

Taurină 50,00 mg

5-hidroxi triptofan 50,00 mg

Vitamina B6 (Clorhidrat de piridoxină) 6,00 mg

Melatonină 2,00 mg


Livrarea Somn Usor 30 Capsule produs de QUANTUM PHARM se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Somn Usor 30 Capsule produs de QUANTUM PHARM are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Somn Usor 30 Capsule.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie