SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L

SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L

261,00 lei
  • Primesti 5 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L

Descrierea produsului


Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale.

Aria de aplicare: Dezinfectant bactericid pentru suprafete din spatii private, industriale sau casnice, cu exceptia zonelor care intra in contact cu alimentul si a unitatilor sanitare. Eficacitate bactericida, testata in conformitate cu BS EN 1276 (in conditii de murdarire, 3,0 g/l albumina bovina), impotriva Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442, Escherichia coli NCTC 10418, Staphylococcus aureus NCTC 6571, Enterococcus hirae ATCC 8043, Salmonella typhimurium NCTC 12023, in concentratie de 100%, la un timp de actiune de 5 minute si o temperatura de 20 ºC.

Indicatii de utilizare: Se foloseste ca atare (nediluat), prin pulverizare pe suprafata care, in prealabil a fost curatata cu o solutie detergenta, la o temperatura cuprinsa intre 10 si 30 º C. Timp de actiune: 5 minute.

Atentie: Nerespectarea instructiunilor de aplicare poate reduce eficienta tratamentului. Nu se combina cu alte produse.

Depozitare si Transport: In ambalajul original, inchis etans, neexpus la intemperii, radiatii solare sau alte surse de caldura, la temperaturi cuprinse intre 5 si 30 ºC. Risc de deteriorare prin inghet.

Deseuri: Deseurile de produs si ambalaj constituie deseuri ce se trateaza conform legislatiei in vigoare. Reglementari legale: Contine: 0,04% Clorura de benzalconiu CAS 68424-85-1, EC2 70-325-2. Natura riscurilor si recomandari de prudenta: P101: Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lasa la indemana copiilor. P103: Cititi eticheta inainte de utilizare. P301+P310: IN CAZ DE INGHITIRE, sunati imediat la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICA sau la un medic. P305+P351+P338: IN CAZ DE CONTACT CU OCHII, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. P501:

A se elimina continutul/recipientul conform legislatiei in vigoare referitoare la tratarea reziduurilor.

Termen de valabilitate: 12 luni de la data de fabricatiei, in ambalajul original, inchis etans.Livrarea SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului SOLUTIE DEZINFECTANTA SUPRAFETE EKOMAX 5L.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !