Siliciu organic 60 cps

Siliciu organic 60 cps

39,35 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Siliciu organic 60 cps

Descrierea produsului

Descriere generala

Siliciul Organic stimulează producţia de colagen care este foarte importantă pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii părului, a pielii şi a unghiilor. Extractul de Coada-Calului în care se regăseşte Siliciul Organic împiedică îmbătrânirea prematură a pielii şi contribuie la menţinerea elasticităţii acesteia.

Contribuie la:

 • susţinerea sănătăţii pielii, unghilor şi a părului

 • stimulează producţia de colagen

 • refacerea ţesutului osos distrus

 • favorizează asimilarea calciului

 • funcţionarea normală a sistemului urinar, asigurând drenarea lichidelor corporale

 • hrănirea şi regenerarea ţesuturilor conjunctive

 • protejarea organismului împotriva stresului oxidativ

 • protecţia sistemului cardiovascular

 • tonifiează vasele de sânge

 • protecţia organismului în faţa acţiunii radicalilor liberi

 • datorită conţinutului ridicat de bioflavonoizi şi nutrienţi are capacitatea de a regulariza metabolismul celular şi de a întări peretele celular

Indicaţii (în baza studiilor ştiinţifice acceptate internaţional):

Siliciul este unul dintre elementele de bază în construirea corpului nostru. Totuşi, siliciul este adesea deficitar în organismul nostru. Toate ţesuturile elastice care intră în compoziţia oaselor, tendoanelor, ligamentelor, vaselor de sânge sunt constituite dintr-o adevărată matrice de siliciu, de care sunt fixate apoi celelalte elemente.

Se utilizează ca adjuvant în:

 • exfolierea unghiilor, slăbirea firului de păr 

 • bolile autoimune (colagenoze, lupus eritematos, sclerodermie etc.)

 • boli de piele (psoriazis, acnee, eczemă alergică)

 • lipsă de calciu

 • ateroscleroză, arterită

 • accident vascular (prevenire şi combaterea sechelelor)

 • colesterol mărit

 • rupturi musculare, luxaţii, ruperi de ligament

 • osteoporoză

 • reumatism (artrită şi poliartrită reumatoidă)

 • afecţiuni virale (hepatită, gripă, papilomatoză etc.)

 • arsuri

 • intoxicaţii cu aluminiu

Extractul uscat este cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale. Este pulberea fină, obţinută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase) prin procesul de atomizare. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active şi mai puternic, din punct de vedere al proprietăţilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. Extractul uscat, care nu mai conţine practic deloc apă, alcool sau celuloză, este asimilat aproape instantaneu de organism.

La naştere avem o cantitate foarte mare de siliciu în organism şi cantităţi relativ reduse de calciu. Apoi, cu cât înaintăm în vârstă cu atât cantitatea de siliciu din organism scade în timp ce cantitatea de calciu creşte. Datorită acestei cantităţi mărite de siliciu din organism, rănile unui copil se vindecă mult mai rapid decât cele ale unui adult.

Organismul uman are capacitatea de a asimila doar siliciul aflat în forma organică, însă acesta este tot mai greu de găsit în hrana chimizată şi rafinată a omului modern.

DIFERENŢA DINTRE SILICIUL ORGANIC ŞI ALTE FORME DE SILICIU

Oamenii de ştiinţă, cum ar fi cercetătorul francez Loic Le Ribault, au studiat zeci de ani pentru a afla cum se transformă siliciul mineral în siliciul organic. Ei au aflat că doar foarte puţine bacterii, câteva alge şi câteva plante inferioare sunt capabile să asimileze siliciul din sol, toate celelalte organisme fiind dependente de capacitatea acestora de a metaboliza acest mineral. Din păcate, alimentaţia contemporană conţine foarte puţin siliciu organic.

DEFICITUL DE SILICIU ÎN ORGANISM

Privarea de siliciu organic duce, în timp, la apariţia unor tulburări şi afecţiuni extrem de diverse. Primul simptom este incapacitatea organismului de a asimila calciul, fosforul şi magneziul. Apoi, cea care are de suferit este pielea, care devine uscată şi îmbătrâneşte prematur, pierzându-şi elasticitatea şi fiind expusă la riscuri ridicate de a fi afectată de boli cum ar fi psoriazisul, acneea sau eczema alergică. Rând pe rând, părul, unghiile, oasele şi articulaţiile sunt slăbite şi devin vulnerabile la boli datorită lipsei de siliciu. În ultima instanţă apar bolile cardiovasculare şi cele ale aparatului respirator (bronşită, astm).

BENEFICIILE SILICIULUI

Siliciul intensifică acţiunile fierului, calciului, magneziului, potasiului şi borului în organism.

Siliciul este unul dintre factorii esenţiali în reconstrucţia oaselor rupte, în vindecarea tăieturilor sau arsurilor. Datorită rolului pe care îl joacă în integritatea oaselor, pereţilor arteriali, dinţilor, gingiilor, pielii, părului şi unghiilor, siliciul a fost utilizat şi pentru a reduce eczemele şi psoriazisul.

Siliciul Organic are, de asemenea, un rol esenţial în funcţionarea sistemului imunitar. La persoanele cu un stil de viaţă nesănătos, concentraţia de siliciu din organism scade cu o viteză foarte mare, iar o dată cu pierderea siliciului, organismul se degradează cu o viteză direct proporţională.

Siliciul Organic ajută, de asemenea, la îmbunătăţirea sistemului cardiovascular. Conform cercertărilor, concentraţia de siliciu din vasele de sânge ale persoanelor care nu suferă de boli de inimă este de până la 14 ori mai mare decât în cazul persoanelor care suferă de astfel de afecţiuni.

Siliciul Organic joacă totodată un rol important în eliminarea acumulărilor de aluminiu, factor care determină diverse forme de senilitate inclusiv, Alzheimer.

Nu în ultimul rând, siliciu redă strălucirea naturală a pielii, părului şi unghiilor, protejându-le totodată de diverse infecţii şi ajutându-le să rămână frumoase şi puternice.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 5975/ 23.09.2011.

Compoziţie/1 capsulă:

 • Coada calului (Equisetumarvense L) ………………………………………….150 mg

 • Coada calului (Equisetumarvense L) extract cu min 7% siliciu………………….150 mg

Fiecare capsulă conţine minimum 10,5 mg siliciu organic din Coada calului.

Administrare:  1-2 capsule, de 3 ori pe zi. Se recomandă cure de minim 30 de zile.

Precauţii: se va administra cu prudenţă femeilor însărcinate.

Contraindicaţii: edem cardio-renal, litiază renală.
Livrarea Siliciu organic 60 cps produs de Herbagetica se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Siliciu organic 60 cps produs de Herbagetica are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Siliciu organic 60 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !

Din aceeasi categorie