Indicatii:

SalinFitosept Aerosol cu Plante Medicinale 100ml Tibuleac PlantSpeleoterapia si fitoterapia in casa ta, terapia cu sare si planteSalinfitosept este un produs natural pe baza de sare terapeutica, adjuvant in stari de raceala, ajuta la alergii, sinuzite, stari de epuizare, stres, insomnie si imunodepresii, cauzate de mediul viciat si poluarea excesiva. Contine apa minerala salina de mare concentratie si extract din plante medicinale, fiind un produs 100% natural.Prin inhalarea aerosolilor mucoasele cailor respiratorii sunt decongestionate si dezinfectate de posibile focare de infectie, focare care pot declansa sau intretine boli respiratorii si pot scadea imunitatea organismului. Desensibilizeaza alergiile, creste rezistenta organismului, adjuvant in rinite, sinuzite, laringite, favorabil in astm bronsic, bronsite, recuperare TBC. Aerul salin inhalat confera un somn linistit, odihnitor, poate reduce sforaitul si este adjuvant in problemele respiratorii cauzate de fumatul activ sau pasiv.

Mod de utilizare:

Ca atare, pulverizand 20-30 de pufuri in incapere, in special deasupra patului, si/sau in aparatul de aerosol prin dilutie cu apa distilata, conform recomandarii medicului specialist. Se recomanda cure de 12-14 zile pentru copii si 16-18 zile pentru adulti.

Ingrediente:

apa minerala salina de mare concentratie (apr 250 g/l) extrasa din complexul hidrosalifer a Statiuni Ocna Sugatag din judetul Maramures si extract de: muguri de brad (Abietii turiones), busuioc (Basilici herba), cimbrisor (Serpylli herba), flori de ciubotica cucului (Primulae flos), flori de galbenele ( Calendulae Flos), flori de lavanda (Lavandulae flos), menta ( Menthae herba), frunze de patlagina (plantaginas folium), frunze de podbal (Farfarae folium), scoarta de salcie (Salicis cortex), scai vanat (Eryngii plani herba), trei frati patati (Violae tricoloris herba). Este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingredientele produsului.Mod de prezentare: flacon de plastic prevazut cu dispozitiv de pulverizare si capac de protectie.

Continut:

100 ml, apr 900 de pufuri, suficient pentru o cura. A se agita inainte de utilizare. A se evita contactul direct cu mobila si aparatura electronica. A se pastra la temperature camerei.SalinFitosept Aerosol cu Plante Medicinale 100ml Tibuleac Plant.