QUERCETIN MINI 250MG 30CPS

QUERCETIN MINI 250MG 30CPS

50,99 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

QUERCETIN MINI 250MG 30CPS

Descrierea produsului

Cunoscută până nu demult ca un antihistaminic natural, Quercetina este mai nou unul dintre cele mai recomandate suplimente în infecțiile respiratorii pentru scurtarea perioadei de boală și pentru întărirea imunității. În acest context, quercetina reduce gradul de infectare și replicare a anumitor virusuri, fiind eficientă atât în virusurile gripale și respiratorii, cât și în virusul hepatitei C.

De asemenea, quercetina, principalul compus flavonoidic întâlnit în alimentația umană, este un foarte bun antiinflamator, captează radicalii liberi și inhibă efectele enzimelor ce induc inflamația.

Produsul Quercetin Mini de la Zenyth poate funcționa și în cazul persoanelor cu boli cardiovasculare, inhibând agregarea plachetară și formarea trombilor. Quercetina scade tensiunea arterială în cazul persoanelor hipertensive.

Cum acționează Quercetina în infecțiile respiratorii?
În infecțiile respiratorii, quercetina ajută la protejarea de un spectru larg de virusuri, la reducerea numărului de zile de boală și a severității simptomelor asociate cu infecțiile de tract respirator superior, creșterea funcției imunitare la persoanele suprasolicitate fizic. De asemenea, în infecții virale respiratorii, quercetina ajută la inhibarea capacității virusului de a infecta celulele, încetinirea înmulțirii celulelor deja infectate, reducerea rezistenței celulelor infectate la medicația antivirală. Un studiu publicat în 2010 în publicația „Antiviral research“ a arătat că quercetina poate inhiba replicarea virusului gripal A și B.

Quercetina și alergiile
În alergii, quercetina temperează răspunsurile alergice prin inhibarea eliberării de histamină, diminuează riscurile reacțiilor anafilactice. De asemenea, suplimentele pe bază de quercetină sunt recunoscute pentru reducerea și inhibarea simptomelor asmatice.

Quercetin Mini, bun și pentru copii!
Produsul Quercetin mini de la Zenyth conține 250 mg quercetină per capsulă, o doză potrivită pentru a fi administrată și copiilor.

Cum te ajută Quercetin mini?
Întărirea sistemului imunitar.
Diminuarea reacțiilor alergice (astm bronșic, rinită).
Sănătatea sistemului respirator.
Reducerea inflamației.
Sănătatea sistemului cardiovascular.
Reducerea tensiunii arteriale.
Menținerea tensiunii arteriale în limite normale.
Scăderea colesterolului.
Normalizarea nivelului de dopamină, serotonină și cortizol.
Îmbunătățirea funcției cerebrale.
Reducerea permeabilității intestinale.
Acțiune anti-aging.
Ingrediente
Ingrediente/capsulă:

Quercetină (extract hidroetanolic din muguri florali de salcâm japonez (Sophora japonica), standardizat la min. 95% dihidrat de quercetină – 250 mg.
Capsulă vegetală: hidroxipropilmetilceluloză.
Proveniență: UE.

Mod de administrare
Pentru adulți și copii peste 12 ani: Câte o capsulă de 1-2 ori pe zi, de preferat în timpul mesei sau conform recomandării specialistului.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Atenționări
Utilizarea de către copii mici, femei însărcinate, femei care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează se face doar la recomandarea specialistului.
Condiții de păstrare: În ambalajul original, bine închis, la loc uscat, ferit de lumină, umezeală și căldură la o temperatură sub 25°C.

A se consuma, de preferință, înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj (a se vedea Exp și Lot de pe capac).


Livrarea QUERCETIN MINI 250MG 30CPS produs de Zenyth Pharmaceuticals, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului QUERCETIN MINI 250MG 30CPS produs de Zenyth Pharmaceuticals, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului QUERCETIN MINI 250MG 30CPS.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !