Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita

Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita

46,00 lei 51,00 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita

Descrierea produsului


Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita este o punga specială CARE BAG CLASIC împiedică contactul recipientelor cu urina şi materiile fecale, GelMax transformându-le în gel dezodorizat. Scade uneori limita dependenţei de scutecul de incontinenţă, protejând intimitatea pacientului.


Aşa cum bine se ştie, 49% din prelevările din saloanele purtătorilor de Clostridium Difficile sunt pozitive, iar în maximum 4 zile, pacienţii internaţi în acelaşi salon, se infectează şi ei; la noi acum găsiţi soluţia!

Punga specială CARE BAG CLASIC împiedică contactul recipientelor cu urina şi materiile fecale, GelMax transformându-le în gel dezodorizat. Scade uneori limita dependenţei de scutecul de incontinenţă, protejând intimitatea pacientului. Infecţiile intraspitaliceşti (Clostridium difficile, etc) sau bolile infectioase transmisibile fecal-oral prin mâini murdare (de exemplu hepatita A, etc) sunt stopate de la bun început, limitându-se astfel utilizarea antibioticelor şi apariţia rezistenţei la acestea. După utilizare, se vor arunca, fie în recipientul de deşeuri medicale fie la gunoi, ca scutecele de incontinenţă. Nu se aruncă la toaletă.
10 BUC/PACHET
Livrarea Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Punga Igienica pentru Plosca Urinara / Olita.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !