Prostatosalm 50tab

Prostatosalm 50tab

45.78 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Prostatosalm 50tab

Descrierea produsului

Descriere generala

Cu trecerea anilor organismul slăbește, acesta nemaiputându-și îndeplini toate funcțiile în mod corespunzător. Acest lucru este valabil în egală măsură și pentru bărbați și pentru femei. Ayurveda vine în întâmpinarea tulburărilor de prostată cu un remediu din plante foarte eficient.

PROSTATOSALM este un supliment alimentar destinat bărbaților, ce contribuie la menţinerea sănătăţii prostatei. Substanţele bioactive din plantele pe care le conţine susţin aparatul renal şi căile urinare şi contribuie la reducerea manifestărilor neplăcute cauzate de funcționarea necorespunzătoare a prostatei (urinări frecvente şi dureroase, mai ales în timpul nopţii, senzaţia de golire incompletă a vezicii, scăderea performanţei sexuale etc.). PROSTATOSALM, prin acțiunea plantelor din compoziția sa, ajută la menținerea volumului normal al prostatei, are efecte antioxidante ce contribuie la rezistența organismului împotriva stresului oxidativ și la sănătatea celulelor. Are efect diuretic și susține procesul natural de eliminare a toxinelor. PROSTATOSALM ajută la funcţionarea corectă a prostatei odată cu înaintarea în vârstă, adresându-se în special bărbaţilor cu vârsta peste 50 de ani, la care frecvența tulburărilor prostatei este mai ridicată.

Contribuie:

• la buna funcționare a prostatei;
• la diminuarea tulburărilor asociate funcționării necorespunzătoare a prostatei;
• la susținerea capacității de autoapărare și de adaptare a organismului la condițiile mediului intern sau extern.

Modul de utilizare și doza recomandată pentru consumul zilnic: Numai pentru adulți. Numai pentru bărbați. Câte 1-2 tablete de 3 ori pe zi, cu 1/2 oră înainte de mesele principale sau la o oră după masă, minim o lună, optim 3-6 luni.

În timpul administrării nu se recomandă consumul de produse lactate, condimente, alcool. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Fără efecte adverse la doza şi modul de utilizare recomandate.

INGREDIENTE: Vetiveria zizanioides(Ushira), Cucurbita maxima(Dovleac), Bauhinia variegata(Kachnar), Piper cubeba, Juniperus communis(Ienupar), Bergenia ligulata(Paashaanbhed), Acacia arabica(Guma acacia).Livrarea Prostatosalm 50tab produs de Star Int., Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Prostatosalm 50tab produs de Star Int., Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Prostatosalm 50tab.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !