• ProFertil Capsule x 180 cps
  • ProFertil Capsule x 180 cps
ProFertil Capsule x 180 cps

ProFertil Capsule x 180 cps

921,00 lei
  • Primesti 18 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

ProFertil Capsule x 180 cps

Descrierea produsului

ProFertil Capsule x 180 cps


ProFertil Capsule este un complex de vitamine pentru optimizarea fertilitatii barbatilor care doresc sa aiba copii
Tratarea problemelor de fertilitate in cadrul cuplurilor care doresc sa procreeze a dobandit in ultimii ani o importanta crescanda in medicina aplicata.Cauzele acestei dificultatii de a procrea pot fi legate de fertilitatea redusa atat in cazul femeilor,cat si al barbatilor .Spre deosebire de femei,care au la dispozitie o varietate de optiuni terapeutice,pentru barbati posibilitatile de ameliorare a singurului factor esential ,mai precis calitatea spermei,sunt extrem de limitate.

Atat calitatea,cat si cantitatea spermei sunt influentate de numerosi factori.Poluarea mediului inconjurator (deseuri toxice,metale grele ,poluanti,substante periculoase,precum si factori de mediu cum ar fi expunerea continua si excesiva la soare,diversi factori care tin de stilul de viata (de exemplu,abuzul de nicotina si alcool) si schimbarile survenite in obiceiurile de viata(stres intens ,deficitele nutritionale)ameninta astazi nu numai intregul proces de spermatogeneza,dar si mobilitatea ,aspectulsi volumul spermei individuale.Procesul de producere a spermei este o procedura foarte compelxa si complicata din punct de vedere biologic,care dureaza cateva saptamani,putand fi foarte usor de influentat in mod negativ.In timpul spermatogenezei ,corpul uman are nevoie de agenti speciali(substante)care sa favorizeze diferitele etape de dezvoltare,cum ar fi aminoacizi,oligoelemente ,vitamine si substante cu rol asemanator vitaminelor.Doar aceste substante nutritive specifice asigura premisele optime necesare unei spermatogeneze normale si sanatoase.

Diverse obiceiuri de viata si factori ce tin de stilul negativ pot conduce foarte rapid la deficientele ale acestor substante ,care ,de cele mai multe ori,trec neobservate de persoanele implicate.Din acets punct de vedere,apare necesitatea unui aport regulat si echilibrat al acestor substante nutritive,in cantitati suficiente.

Numeroase substante vitale pentru o spermatogeneza optima au fost deja analizate individual si descrise de catre oameni d estiinta renumiti.Eficacitatea fiecareia dintre substantele nutritive analizate ramane de necontestat ,efectul pozitiv al acestora asupra spermatogenezei fiind demonstrat printr-un numar considerabil de studii clinice si experimente.

Formula unica de substante individuale din continutul PROfertil rezulta in urma acestor concluzii stiintifice ,iar eficienta compozitiei specifice a PROfertil a fost deja dovedita clinic.PROfertil a fost deja dovedita clinic.PROfertil este o combinatie special creata care imbunatateste calitatea spermei si,in consecinta ,fertilitatea masculina.

PROfertil este un aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale si este destinat regimului dietetic al subfertilitatii masculine asociate dietei.

Compozitia specifica a PROfertil ,cu eficienta demonstrata prin studii stiintifice ,este adaptata nevoilor nutritionale speciale din sfera de utilizare indicata si raspunde indeosebi cerintelor crescute de substante nutritive ale barbtailor cu subfertilitate cauzata de dieta.

Rezultatele studiilor stiintifice au aratat ca administrarea ingredientelor continute de PROfertil are ca efect ameliorarea semnificativa a calitatii spermei mergand pana la normalizarea compelta a spermagramei.

L-Carnitina este produsa in mod natural in corp si serveste drept substrat energetic pentru celulele spermei.L-Carnitina poate determina ameliorarea mobilitatii si a cantitatii spemei.
L-Arginina este un aminoacid necesitat in cantitate mare de corpul uman,fiind demonstrat prin studii stiintifice ca amelioreaza cantitatea si mobilitatea spematozoizilor..
Vitamina E-amelioreaza mobilitatea spermei si creste capacitatea celulelor spermei de a se uni cu ovulul.
Zinc-in afara de proprietatile antioxidante si de aportul sau la numeroase procese biochimice din organismul uman,oligoelementul Zinc imbunatateste densitatea celulelor spermei,creste numarul de celule spermatice rapide,precum si nivelul de testosteron,de importanta capitala in cadrul spermatogenezei.
Acid folic:este vital pentru dezvoltarea celulara si diviziunea celulara(producerea sangelui)precum si pentru metabolismul celulei nervoase.Are,de asemenea ,un rol de protectie a sistemului coronarian.Efectele pozitive ale acestei vitamine sunt cunoscute de mult timp.De atunci s-au realizat vaste cercetari si suplimentarea acestei vitamine este foarte recomandabila.
Glutation si Seleniu:ambele sunt captori te radicali liberi extrem de eficienti.Amandoua substantele nutritive si-au demonstrat capacitatea de a imbunatati semnificativ mobilitatea spermatozoizilor in cadrul a numeroase studii stiintifice.

Compozitie


L-Carnitina 440mg;L-Arginina 250mg;Coenzima Q10 15mg;Vitamina E 120mg;Zinc 40mg;Acid folic 800mcg;Glutation 80mg;Seleniu 60 mcg;


Prezentare


Flacon cu 180 capsule

Mod de Administrare


:se administreaza cate 2 capsule pe zi,in timpul mesei sau dupa masa.
Capsulele trebuie administrate cel puţin trei luni, în vederea optimizării fiecărei etape a spermatogenezei.


Livrarea ProFertil Capsule x 180 cps produs de Lenus Pharma Gmbh se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului ProFertil Capsule x 180 cps produs de Lenus Pharma Gmbh are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului ProFertil Capsule x 180 cps.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !