Pro-Visio cu Luteina Comprimate

Pro-Visio cu Luteina Comprimate

48,80 lei 54,20 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Pro-Visio cu Luteina Comprimate

Descrierea produsului

Indicatii


Supliment nutritiv pentru prevenirea bolilor de civilizaţie ale ochiului, degenerescenţă maculară, cataractă, pentru şoferi, prevenţia împotriva iradierii – de la lumina intensă, monitorul PC şi TV.


STOC EPUIZAT

Contraindicatii


STOC EPUIZAT

Reactii Adverse


STOC EPUIZAT

Mod de Administrare


Administrabil la copiii cu vârsta mai mare de 3 ani, după consultarea cu medicul.
Administrabil la diabetici.

La adulţi şi adolescenţi 1 tabletă pe zi (de supt sau urmând indicaţiile oftalmologului)
La copii cu vârsta mai mare de 3 ani, ½ tabletă pe zi, după consultarea medicului.
Pro-Visio este administrabil pe durată îndelungată.

Ambalaj: 30 tablete, greutate 21 g

STOC EPUIZAT

Compozitie si Mod de Prezentare


30 de comprimate pentru supt cu luteină, zeaxantină, extract de afine, vitamina E şi seleniu

Rolul luteinei:

Luteina face parte dintre antioxidanţii semnificativ puternici – componentă cheie pentru prevenirea efectelor negative ale proceselor oxidative (înaintare în vârstă) şi ale radicalilor liberi din organismul uman. Luteina reprezintă unul dintre carotenoizii prezenţi în ochiul uman. Rolul său este foarte important de vreme ce – odată absorbit – se poate depozita în două porţiuni diferite ale ochiului:cristalin şi maculă – locul cu cea mai crescută acuitate vizuală din centrul retinei. La acest nivel, luteina acţionează caun filtru parţial absorbant al radiaţiilor luminoase şi astfel preîntâmpină oxidarea la nivelul ariei de acuitate vizuală maximă retiniană şi alte posibile afectări datorate luminii intense. Studiul cercetătorilor de la univesitatea din Harvard a demonstrat că o doză zilnică de 6mg de luteină reduce degenerarea maculară senilă cu 43 la sută în comparaţie cu un grup de persoane care nu au primit luteină. Studiul a demonstrat de asemenea că în cantităţi crescute, carotenoizii fac posibilă creşterea concentraţiilor de luteină şi zaxantină în circulaţia sanguină şi în maculă, consecutiv. Fumătorii şi persoanele cu irisul deschis la culoare şi cu o cantitate mai mică de luteină la nivelulzonei cu cea mai crescută acuitate vizuală reprezintă un grup de risc pentru dezvoltarea degenerării maculare senile.

Rolul extractului de afine

Antocianii (antocianozidele) ca şi componente active ale extractului de afine, prin intensificarea regenerării rodopsiei în bastonaşele ochiului îmbunătăţesc de asemenea vederea crepusculară. În testările la piloţi şi la şoferi, extractul de antociani din afine a îmbunătăţit atât vederea cât şi adaptarea la întuneric. Alte efecte pozitive semnificative cuprind infuenţarea reacţiilor antioxidante, anti-inflamatorii şi anti-sclerotice. Antocianii pot de asemenea reduce permeabilitatea vaselor sanguine de calibru mic şi astfel să prevină sângerarea capilară. Testele la oameni şi pe ţesuturile de animale indică o reducere posibilă a unei permeabilităţi mai crescute a vaselor sanguine la diabetici.

Rolul vitanimei E şi seleniului

Vitamina E îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi împreună cu seleniul acţionează ca antioxidanţi.


Avantaje: cura pentru o luna la un preţ acceptabil, gramaj optim al continutul, cantitati mai mari fata de alte produse similare.
Livrarea Pro-Visio cu Luteina Comprimate produs de Unimed Pharma Slovacia se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Pro-Visio cu Luteina Comprimate produs de Unimed Pharma Slovacia are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Pro-Visio cu Luteina Comprimate.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !