Primunat x 30 cps, Polipharma

Primunat x 30 cps, Polipharma

41.40 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Primunat x 30 cps, Polipharma

Descrierea produsului

Primunat capsule se utilizează pentru creşterea naturală a capacităţii de apărare a organismului în situaţii de stres, în stări care necesită stimularea imunităţii şi care pot determina manifestări neplăcute la nivelul inimii, rinichiului şi al căilor respiratorii.

O capsulă de PRIMUNAT conţine : 400 mg extract de astragalus 70% (Astragalus membranaceus (Fisch. Ex Link.) Bunge, în bază de maltodextrină), gelatină, 50 mg extract de echinacea 4% (Echinacea purpurea (L) Moench, în bază de maltodextrină şi dioxid de siliciu), antiaglomerant (săruri de magneziu ale acizilor graşi), coloranţi (dioxid de titan, oxid galben de fer).

Administrare:

Porţia zilnică recomandată: PRIMUNAT capsule se administrează pe cale orală, cu apă, câte 1 capsulă de trei ori pe zi, înainte de masă.

PRIMUNAT capsule se administrează la vârstnici, adulţi şi la copii cu vârsta de peste 12 ani.

Menţiuni şi atenţionări speciale:

A nu se utiliza în sarcină, alăptare şi la persoane cu afecţiuni autoimune sau care iau medicaţie imunosupresoare.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.
A se păstra la temperaturi sub 250C, în ambalajul original.
A se consuma, de preferinţă, până la data înscrisă pe cutie şi pe blister după EXP (data de expirare se referă la ultima zi a lunii menţionate).
A nu se depăşi porţia zilnică recomandată.
Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi un stil de viaţă sănătos.Livrarea Primunat x 30 cps, Polipharma produs de Polipharma se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Primunat x 30 cps, Polipharma produs de Polipharma are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Primunat x 30 cps, Polipharma.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !