Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut

Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut

19,30 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut

Descrierea produsului

Descriere

Para auriculara ar trebui folosita doar de personalul medical (doctor sau asistent).

Acest produs in cazul nefolosirii corecte poate avea ca efect penetrarea timpanului. Lichidul din para trebuie sa aiba aproximativ aceeasi temperatura cu corpul.

Daca orice parte componenta se deterioreaza sau este deteriorata aruncati produsul cu totul. Inainte de prima folosire ca si apoi dupa folosirea parei spalati si sterilizati in apa clocotita. Asigurati-va ca apa acopera in intregime produsul.Livrarea Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut produs de VISION TRADING se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut produs de VISION TRADING are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Pompa Piriforma Nr. 4 70ML Minut.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !