POLENOLECITINA 100GR

POLENOLECITINA 100GR

33,99 lei

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368
suport@efarma.ro

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

POLENOLECITINA 100GR

Descrierea produsului

Polenolecitină, Institut Apicol, 100gr

Lecitina vegetală conține fosfolipide totale (fosfatidilcolină, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinozitol) – constituenți esențiali ai tuturor țesuturilor. Are rol de favorizare a proceselor de creștere și dezvoltare a organismului. Polenul recoltat de albine este bogat în proteine și aminoacizi, o gamă largă de vitamine, enzime și săruri minerale și reprezintă o însemnată sursă naturală de antioxidanți. Mierea de albine conține glucide, mai ales glucoza și fructoză, acestea fiind zaharuri simple direct asimilabile.

Administrare:

Copii: 1-2 lingurițe/zi la mesele de dimineață;
Adulți: 3 lingurițe pe zi, pe întreaga perioadă de efort sau în cure de 4 săptămâni.

Administrarea produsului poate fi reluată după o pauză de 10 zile.

Se va evita administrarea produsului, seara, înainte de culcare.Livrarea POLENOLECITINA 100GR produs de INSTITUTUL APICOL se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului POLENOLECITINA 100GR produs de INSTITUTUL APICOL are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului POLENOLECITINA 100GR.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !