PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC

PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC

  • Produsul este La comanda
  • Producator: COMPEED
67,50 lei
  • Primesti 1 punct de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC

Descrierea produsului

Principii Active
Compeed Plasturi pentru tratarea basicilor la calcaie si/sau picioare previne apariţia băşicilor (flictenelor) avand la bază tehnologia second skin si ajută la crearea unui mediu optim pentru tratarea rănii, oferind instantaneu atenuarea durerii.
Compeed stă fixat ferm pe piele şi formează un strat tampon ce acţionează ca o barieră mecanică ce previne frecarea ce determină formarea băşicii. Spre deosebire de plasturii obişnuiţi, care doar acoperă rana, Compeed se comportă ca o a doua piele, prevenind formarea băşicii (în cazul în care este aplicat în fază incipientă de dezvoltare a bătăturii).
 
Aplicare
Plasturii Compeed sunt disponibili în trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect în toate situaţiile şi zonele specifice apariţiei băşicilor - călcâie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed acţionează ca o barieră protectoare împotriva apei, prafului şi a bacteriilor. În plus se aplică uşor şi este confortabil şi flexibil.
 
Efect
Procedura de vindecare a unei băşici, ca de altfel a oricărei alte răni, implică două componente: înlăturarea durerii şi tratarea leziunii. Efectul este cel scontat doar în cazul în care cele două componente acţionează în tandem. Altfel, problema este doar ameliorată şi nu înlăturată.
Acesta este elementul care transformă Compeed într-un expert şi nu un simplu paliativ. Mai mult decât atât, stick-ul lubrifiant oferă şi soluţia pentru prevenţie.Livrarea PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC produs de COMPEED se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC produs de COMPEED are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului PLASTURI MIXT PT BASICI 5BUC.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !