• Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă
  • Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă
  • Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă
Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă

Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă

140,00 lei
  • Primesti 2 puncte de fidelitate

Doriti sa aflati mai multe informatii despre acest produs ? Va stam la dispozitie la:

Telefon farmacie : Vodafone 0727.515.368

Cumpara de minim 299 lei din farmacia online eFarma si beneficiezi de transport gratuit!

Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă

Descrierea produsului

Se utilizează pentru susţinerea braţului și antebraţului, în caz de entorsă de umăr, fractură col chirurgical humerus, fractură trohiter humeral (marea tuberozitate a humerusului) fără deplasare, fractură de omoplat, luxaţie scapulohumerală.

Orteza este realizată din material textil, formată din 3 componente care fixează braţul și antebraţul, prevăzută cu o bandă de susţinere a ortezei și o bandă de fixare a policelui. Componenta principală se poziţionează la nivel toracoabdominal, iar celelalte 2 (care fixează braţul și antebraţul) se poziţionează cu ajutorul scaiului pe componenta principală. Componenta principală și cea care fixează braţul sunt reglabile. Reglarea se face prin tăiere la nivelul cusăturilor transversale pentru a evita destrămarea materialului. Banda de susţinere de la nivelul umărului se poate regla prin tăiere și repoziţionarea scaiului tip „crocodil”.

Este prevăzută cu:

• o cataramă dublă Lock pentru ajustarea lungimii benzii

• manșon de protecţie la nivelul umărului.

Orteza este confecţionată dintr-un ansamblu cașerat format din 3 straturi:

 Velutino - firul de poliamidă din compoziţie are o rezistenţă mare la agenţi chimici și biologici, rezistă la abraziune și nu absoarbe apa.

• Moltopren (MTP) – spumă poliuretanică cu celule deschise, permeabilă la aer (fluxul de aer în ambele sensuri este invers proporţional cu densitatea spumei) și foarte mare absorbantă de umiditate.

 Jersey cotone SOFT - ţesătură de bumbac 100% sau bumbac  cu spandex - elastan (pentru creșterea elasticităţii).

Ansamblul cașerat se comportă ca un regulator de umiditate: transferă transpiraţia corpului prin absorbţia acesteia de către ţesătura de bumbac, către spuma PU și exterior.

 

1
Mărime universală SOFT

Codificarea tratamentului balsamic al ţesăturii din bumbac pentru a-i asigura moliciune la atingere și pentru a evita iritarea pielii.


Închiderea se face cu scai.

Orteza este un suport pentru braţ şi antebraţ. Datorită celor 3 componente si a benzii de fixare, nu permite abducţia braţului şi rotaţia externă.

Livrarea Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă produs de Efarma, Romania se face de obicei in 24-48 ore de la data comenzii la magazinul online de produse naturiste efarma.ro
Livrarea produselor naturiste se face prin Curier Rapid sau Posta.
Transportul produselor naturiste comandate in magazinul online de suplimente si produse naturiste efarma.ro este gratuit daca comanda depaseste 299 lei.

NOTA: Fotografia produsului Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă produs de Efarma, Romania are caracter informativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului sau pot exista diferente intre aceasta si produsului Orteză de umăr cot încheietura mâinii mână fixă.

Sunt 0 review-uri scrise

Adauga comentariu

Momentan nu exista niciun review la acest produs !